Kartepe ‘iptal’ edildi!

Bu hafta yapılması gerekirken, organizatör kulüp Kosder’in ‘erteleme’ talebi ile Federasyona başvurduğu Kartepe Tırmanma Yarışı için bugün sürpriz bir karar çıktı. Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker, Ralli Ajansı‘nın konu ile ilgili sorularını yanıtlarken, Kartepe Tırmanma yarışının ‘iptal edildiğini’ söyledi.

Metin Çeker, Pamukova Tırmanma yarışından sonra Kartepe tırmanma yarışının da iptal edilmesi ile, bu sezon 7 ayak üzerinden yapılacağı duyurulan tırmanma şampiyonasının 5 yarış üzerinden hesaplanacağını ve bu beş yarış içerisinden en iyi üç sonucun değerlendirmeye alınacağını söyledi.

Türkiye Tırmanma Şampiyonası iki ayak yarışının iptal edilmesi ile son yıllardaki en kötü sezonunu geçirirken, sezon başında şampiyona hesaplarını 7 yarış üzerinden yapan yarışçılar da sezonu Bursa Gürsu tırmanma yarışı ile kapatacak şekilde revize etmeye başladılar.

Kartepe tırmanma yarışının iptal edilmesi ile ilgili Spor Kurulu kararının yayımlandığı ve yarın federasyon web sitesinden duyurulacağı öğrenildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top