Orhangazi için 25 kayıt!

Hafta sonu yapılacak olan Orhangazi otokros yarışı için yarın kapanacak olan kayıtlar belli olmaya başladı. Yarışın ulusal klasmanında 13, mahalli klasmanda ise cumartesi günü 7, Pazar günü ise 12 yarışmacının start alması bekleniyor.

Mahallideki değişkenlik, Eskişehirli mahalli kaıtlımcıların tek gün yarışmak istemelerinden kaynaklanıyor. Bursa Otomobil Sporları Kulübü (Bossek) tarafından düzenlenen Orhangazi Otokros?unda ulusal klasmanda yarışacak olan isimler şunlar;

Kategori 1 : Ümitcan Özdemir (Palio), Osman Kaya (Peugeot 106 GTI), Dağhan Yavuz (Peugeot 106 GTI), Ender Kozlu (Palio) | Kategori 2 : Burhan Anayurt (Peugeot 106), Onur Sürmeli (Fiesta R2) | Kategori 3 : Özgür Gür (Fiesta), Ufuk Güneştepe (Palio), Yunus Emre Zümrüt (Renault Clio) | Kategori 5 : Halim Ateş (Mini), Hakan Kargın (Evo).

Mahalli klasmanda ise Eskişehir?den 7 katılım bekleniyor. Bunlar, Okan Karaçam (Peugeot 106), Melih Tarhan (Ford Fiesta ST), Gürbüz Karel (Citroen Saxo VTS), Serhan Türkkan (Ford Fiesta ST), Engin Apaydın (Fiat Palio), Burak Sarıkaya (Renault 11 Flash) ve Yücel Özer (Lada Samara). Yine mahalli klasmanda Bursalı Murat Zümrüt (Renault Clio) Mustafa Aksoy (Peugeot 106), Türker Dedeoğlu (Ford Ka), Orkun Turgut (Palio), Birol Aral (Palio) için kayıt alındı.

Kulüpten edinilen bilgiye göre, Ankaralı bayan yarışçı Oya Eren?in de Palio ile yarışa ulusal kayıt göndermesi bekleniyor. Bursalı yarışçılardan Hakan Ertarman da Renault Clio’su işle henüz kayıt yaptırmadı ancak Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada mahallide K2, ulusalda ise K3’de yarışacağını söyledi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top