Mazhar Demiralp’i anıyoruz..

Federasyon Genel Sekreteri olarak görev yaptığı 2 Ağustos 2011?de Hereke yakınlarında geçirdiği elim trafik kazası sonucunda aramızdan ayrılan Mehmet Mazhar Demiralp, vefatının birinci yıldönümünde Ankara?da bulunan Karşıyaka Mezarlığı´ndaki kabri başında bugün saat 11?de düzenlenecek anma töreniyle anılacak.

1951 yılında İstanbul?da doğan Mazhar Demiralp, 1975 yılında makine mühendisi olduktan sonra, otomobil sporları camiası içerisinde yarışmacılık, üst düzey yöneticilik, komiserlik, direktörlük, gözlemcilik, eğitmenlik, takım yöneticiliği gibi pek çok farklı rol üstlenerek, sporumuza hizmet etti.

1991 yılında kurulan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu bünyesinde de görev alan Mazhar Demiralp, farklı dönemlerde TOSFED İcra Kurulu üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Vekilliği ve Genel Sekreterlik gibi görevlerde bulundu.

Federasyonun düzenlediği Formula 1 Dünya Şampiyonası, Dünya Ralli Şampiyonası, Avrupa Ralli Şampiyonası gibi uluslararası yarışmaların organizasyon komitelerinde de yer aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Mazhar Demiralp, aramızdan ayrıldığında 60 yaşındaydı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top