Otokrosta ASN raporları hangi sümende kaldı?

Hafta sonu Orhangazi’de yapılacak olan sezonun dördüncü otokros yarışı için gün sayılırken, sezonun tamamlanan ilk üç yarışı ile ilgili ASN raporları her zaman olduğu gibi yine rötar rekoru kırıyor!

Federasyon resmi sitesinde kamu ile paylaşılan değerlendirme raporlarının 15-30 gün arası yayınlanması beklenirken, yaklaşık birer ay arayla yapılan ilk üç yarışın ASN raporları henüz açıklanmadığı için, Orhangazi öncesi bu yarışların organizasyonlarının kaçar puan aldıkları da henüz bilinmiyor.

Otokroslarda yapan yapan ASN’ler, raporlarını yazdıktan sonra prosedür gereği bunları rganizatör kulüplerle paylaşıyorlar ve kendi gözlerinden kaçan veya hatalı olabilecek hususlar için yine kulüplerden görüş alıyorlar.

Raporlar daha sonra onaylanmak üzere Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker‘in önüne gidiyor. Federasyonun organize ettiği uluslararası yarışlar zamanı Çeker’in, zaman darlığından bu raporlara göz atamadığı ve yayınlanmasının zaman zaman iki aydan fazla süreyi geçtiği bilinirken, otokrosların raporlarının da aynı nedenden sümen altında beklediği düşünülüyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top