28 Temmuz Cumartesi > Start vakti!

Kocaeli Rallisinde startta sayılı saatler kala kayıt listesinden 2 fire verildi. 2010 Türkiye Historic şampiyonu Kemal Gamgam, özel nedenden dolayı yarışa katılmaktan son anda vazgeçti. Ralli Ajansında dün yer alan haberde belirtildiği gibi, Londra’da okuyan ve orada kırılan ayağından ameliyat olduktan sonra İstanbul’a gelen oğlunun dizinin şişmesi haberi ile, ‘aklım O’nda, bu durumda yarışamam’ diyerek İstanbul’a geri döndü.

İzmirli genç yarışçılardan Ali Can Toprak da Kocaeli’ne gelmedi. Kayıt listesinde adı olmasına karşın, hafta içi İzmir de yaşadığı bir trafik kazası nedeni ile tadı kaçan Toprak, Palio ile yarışacaktı.

Diğer taraftan, Pegasus Racing’in ‘gözü Kara’ genç pilotu Fatih’in de , Punto S2000’in toprağa çevrilmersinde yaşanan sıkıntıdan dolayı Kocaelinde yarışamadığı öğrenildi. Sezonun önceki yarışlarında yaşadığı şanssızlıklardan dolayı da rakipleri ile arasındaki puan makası hayli açık olması da bu kararda etkili oldu.

Kara’nın sezonun diğer asfalt rallisi Bursa ile yine asfalt karekterli Bulgaristan da start alıp elini soğutmamayı hedeflediği öğrenildi. Kara’nın katılmadığı Kocaeli’nde Pegasus RAcing tek otomobil için servis çadırı açtı. Takım adına kayıtları olan Luca Rossetti ve Burak Çukurova’nın Fabia’ları İtalyan servisin çadırı altında yer alırken, Simin Bıçakçıoğlu’nun aracının yer aldığı Pegasus çadırı bu sezon ilk kez eski ihtişamından uzak göründü.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top