2012 Kocaeli Rallisi | 27 Temmuz Cuma > Keşifler tamam, SSS hazır!

21.30 | Keşifler tamam, SSS hazır!.. Yarışma Direktörü, bugün yayımladığı ek bültenle, seyirci özel etabının keşif turunu bugün 18-20.30 saatleri arasında yapılacağını duyurdu. Işıktepe’deki etapların keşif turundan dönen yarışçılar, eski servis alnına konuşlandırılan seyirci özel etabının notlarını yürüyerek çıkardılar. Diğer taraftan, seyirci etabında araçlar kısa bir mesafe için toprak-çimene teker basacaklar. Bu bölümdeki kaldırım taşları ise öğleden sonra belediye görevlileri tarafından maktapta kırılarak lastiklere zarar vermesi önlenmeye çalışıldı. Kocaeli’nde geçen yıl servis alanı olarak kullanılan alan bu yıl taımların taleplerine yeterli olmayınca, seyirci etabı olarak kullanılan bölgeye servis alanı yerleştirildi, geçen yılki servis alanı ise seyirci etabı olarak düzenlendi.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

02.00 | ‘Mini’ rekabet!.. Kocaeli’nde, zirveye göz diken ekipler, farklı otomobillerin direksiyonlarına geçerek şanslarını sınamak istiyorlar. Parkur Bonus Racing takım direktörü Ercan Kazaz, Skoda Fabia ile olan S2000 tecrübesini, Kocaeli’nde Mini üzerine deneyecek. Volkan Işık ta, sezon başından beri yarıştığı Fabia yerine bir diğer Mini’nin direksiyonuna geçerek rakiplerini zorlayacak. Kazaz  ve Işık’ın çifte Mini ile zirve rekabetine yeni bir soluk getirmeleri bekleniyor.

01.00 | Çetinkaya’yı ulusal heyecan sardı.. Fiat Palio otomobilleri ile sınıf 9?da mücadele edecek Kemal Çetinkaya, ilk kez ulusal bir rallide start almanın heyecanını yaşıyor. Alkanlar Lazer renklerinde parkurda çıkacak olan Kemal Çetinkaya’nın diğer destekçileri arasında Türkiye?nin yine başarılı pilotlarından Mithat Diker de bulunuyor. Yarış öncesi otomobil ile ilgili mekanik sorunlar yaşayan Çetinkaya, yaşadığı sıkıntıların tekrar etmemesi halinde ulusal şampiyona kovalayan iddialı ekiplerle mücadele içinde bulunmak istediğini ifade etti.

> 00.25 | Program başlıyor.. Rallinin bugünkü programında idari ve teknik kontroller, yol keşif geçişleri, takımlar toplantısı var. Gün boyunca ayrıntılar ajansta olacak. Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top