Ogier, Polo WRC ile Monte Carlo’da podyum hedefliyor!

25.07.2012 : 14.10

Sebastien Ogier, Volkswagen Polo R WRC ile FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın 2013 açılış rallisi olarak 15-20 Ocak?ta yapılacak Monte-Carlo?da dünya rekabetine dahil olmaya hazırlanıyor. Fransız rallici, bir süredir Almanya’da asfalt testlerini tamamladığı Polo WRC ile kaydedilen ilerlemeyi çok olumlu gördüğünü söyledi. Oiger, yine de daha çok işleri olduğunu sözlerine ekledi.

Ogier, ?Polo çalışması, planlandığı gibi başarılı bir ivmede gidiyor. Bu yılın başından itibaren program hızlandı ama bir sürücü olarak her zaman daha fazlasını istiyorum, çünkü arabayı geliştirmek için daha fazla çalışmak zorundayız? dedi ve ekledi; ?Bugün, henüz olmak istediğimiz düzeyde değil, ama hâlâ önümüzde altı ay var. Motor, şanzıman ve süspansiyonda yapılacak çok iş var. Her şey mükemmel diyemem, ama şu anda bulunduğum yerde mutluyum.?

Bu arada, Ogier 1-4 Ağustos?ta yapılacak olan Finlandiya Rallisi için yaptığı Fabia Süper 2000 kaydını test için katılacağı Polo ile değiştirdi. Ardından 23-26 Ağustos?ta yapılacak olan Almanya Rallisi gündeminde bulunuyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top