‘Efsane zıplama’nın bedeli ağır oldu..

Bugün acil bir bel ameliyatı geçiren historic ralli şampiyonası yarışçılarından Erdal Tokcan‘ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Doktorlar, ameliyat sonrası Tokcan‘a ‘yarış kariyerini kapatması gerektiğini’ bildirdiler.

Geçen hafta sonu yapılan Boğaziçi Rallisi’nin ünlü Hallı zıplama noktasında, Ford Escort Mk1’i ile yerden bir hayli havalanan ve ulaştığı ileri sürülen 2,5 metre mesafe ile şehir efsanesi haline gelen bu zıplama sonrası Erdal Tokcan, zemine serçe indikten sonra belinde ağrı hissetmesine karşın etabı tamamladı ve lupu bitirip sevris alanına geri döndü.

Hem kendisinde ortaya çıkan bel ağrısı, hem de kopilotu Özlem’in boynunda hissettiği ağrı üzerine doktor kontrolünden geçen Tokcan, yine doktorların tavsiyesi üzerine yarışı bırakarak evinde istirahate çekildi. Bu sabah, belinde ağrılar dinmeyince yeniden doktor kontrolü için Amerikan Hastanesi’ne giden Erdal Tokcan, burada çekilen MR’larda ‘9’uncu omurundaki çatlak üzerine acilen ameliyata alındı.

Bugün öğle saatlerinde Başarılı bir ameliyat geçiren Erdal Tokcan‘a kesin istirahat veren doktorları, yarış hayatını kapaması konusunda da tavsiyede bulundular. Tokcan’ın yarın öğlen hastaneden taburcu edileceği öğrenildi. Diğer taraftan, kopilotu Özlem’in boynunda çekilen MR’larda herhangi bir bulguya rastlanılmadı ve istirahat verildiği de bildirildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top