Yenikent’e yeni otokros parkuru!

Ankara?da Başkent Otomobil ve Offroad Sporları (BOOS) kulübü tarafından düzenlenen yarış, Yenikent?teki yeni toprak parkurda yapılacak. Geçtiğimiz yıl Yenikent’teki Asaş Stadyumu otoparkında ve asfalt karakterde gerçekleştirilen yarış için aynı alanın karşısındaki toprak bölümde kros parkuru oluşturan kulüp, sıkıştırılmış toprak zeminli parkurunda ilk kez start vermeye hazırlanıyor.

Perşembe günü kayıtları kapanacak olan yarışın programı ise cumartesi sabahı 8?de teknik kontrol ile başlayacak. Aynı gün 10?dan 12,30?a kadar antrenman izni var. Ardından saat 13.30?da haftanın ilk yarışı için start verilecek. Neticelerin ilanı ise 16.15?te. Pazar günkü program ise yine sabah 8?deki teknik kontrol ile başlayacak ve yine 2,5 saat antrenman izni verilecek. Start bu kez saat 13?te, neticeler 16.45?te açıklanacak. Her iki yarışın ödül töreni saat 17?de parkurda gerçekleştirilecek.

Editörün notu; Haberin ilk yayınında parkurun geçen yılki asfalt karakteri dikkate alınmıştı. Kulüpten yapılan açıklama ile düzeltilen haber metni için kulüpten ve dikkatli izleyicilerimizden özür dileriz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top