Geçen yıl kaçırdığı şampiyonluk, bu kez erken geldi!

Bursalı bayan kopilot Emire Cantürk, sezon bitimine üç yarış kala Türkiye Bayan Kopilotlar Şampiyonluğu’nu garantilemiş olmanın keyfini sürüyor. Başarılı kopilot, geçtiğimiz yıl, özelinde yaşadığı  sıkıntılardan dolayı avucunun içinden kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl tecrübeli bir pilotun eşliğinde ve sezonun tamamlanmasına üç yarış kala garantilemiş olmasını Ralli Ajansı’na değerlendirdi.

Bu başarıda büyük pay sahibi olduğuna vurgu yaptığı pilotu Ercan Kazaz‘a teşekkür etmeyi de unutmayan Emire Cantürk, ajansa yaptığı açıklamada, Boğaziçi Rallisi’ne en yakın rakibi yine kendisi gibi Bursalı olan Eda Dalfidan’ın 17 puan önünde başladığını ve Boğaziçi’ndeki başarıdan sonra puan farkının 10 puan daha açılarak 29’a çıktığını söyledi.

Sezonun kalan üç yarışa kendisinin katılmaması ve rakibinin de en yüksek puan alması halinde dahi 2 puan farkla yine şampiyon olacağını aktaran Emire Cantürk, Ercan Kazaz‘la birlikte katıldığı Boğaziçi Rallisi’nde Skoda Fabia S2000’leriyle 5’nci sırada tamamladılar. Yarışın finiş tak’ında pilotu kendisini alkışlarken O, Bayanlar Kupası’nı grurula kaldırdı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top