Basso, Fiesta ile San Marina’ya katılıyor!

Yarın start alacak olan IRC randevusu San Marino Rallisi?ne katılacak olan Avrupa Ralli Şampiyonlarından İtalyan Rallici  Basso, iki yıl aradan sonra ilk kez çakıl parkura çıkmaya hazırlanıyor. ?Bu yıl çakılda en az bir ralli yapmak istedim? diye konuşan Basso, en son geçen ay Targa Florio Rally Int. Sicilia?yı 3?ncü sırada bitirmişti.

M-Sport Ford Fiesta ile yarışacak olan Basso, ?dürüst olmak gerekirse, kısa zamanda ne yapabilirim bilmiyorum. Anlaşma yarışa çok bir süre kala yapıldı ve çakıl üzerinde Fiesta sürmedim. Benim için tamamen yeni bir deneyim olacak ama San Marino bölgesini biliyor olmam bile çok güzel. Parkur bu yıl için tamamen yeni fakat bu durum herkes için geçerli olacak? diye konuştu.

Mitia Dotta ile birlikte yarışacak olan Basso, Abarth fabrika takımında yarışırken, özellikle çakıl rallilerde etkili bir sürüş tecrübesine sahipti. İtalyan pilot, San Marino?da bu tecrübelerine güveniyor ve ?beklemek ve görmek gerekiyor; benim için bilinmeyen bir yarış olacak? diyor. 42 Ekibin yer aldığı San Marina’da kayıt listesinde şu ekipler bulunuyor;

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top