Berkay Besler; ?Burası ?Körfez?, buradan çıkış yok!?

Hafta sonu Körfez?de yapılacak olan Güney Avrupa Karting Şampiyonası (SEEKZ) yarışında ülkemizi temsil edecek en güçlü yarışçılardan Berkay Besler, ?burası ?Körfez?, buradan çıkış yok!? diyerek adeta yabancı rakiplerine göz dağı verdi.

Besler, yarışa katılımın çok kalabalık olacağını düşünmediğini, her zamanki gibi Türkiye Şampiyonasındaki rakipleri ile mücadele edeceğini söyledi ve yabancı katılımcılara da şans vermeyerek ?kupa ben veya başka bir arkadaşımda, ama mutlaka Türkiye’de kalacak? dedi.

Yarışa hazırlıklarını mümkün olduğunca tamamladığını belirten Berkay Besler, ?karting pistini yoğun olarak kullanma şansım olmadı ama, fizik kondüsyon olarak , kendimi iyi hissediyorum. Ekipmanlarım zaten her yarış öncesi gerekli kontrol ve revizyonlardan geçiyor. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum? diye konuştu.

Hafta sonu için hedefinin KF3 ve Rotax Junior kategorilerinde 1?nci olmak diye özetleyen Berkay Besler, ?tüm ciddiyetimle bunun için mücadele edeceğim? dedi ve ekledi; ?kartım ve motorlarım yarışa hazır. Şasemde bazı değişiklikler yaptık, hafta sonu onları test edip en iyisini bulmaya çalışacağız.?

Berkay besler, KF3 ve rotax Senior’da kupanın Türk pilotlarında olacağını yineleyerek, sözlerini şöyle tamamladı; ?Hava koşulları hafta sonu gayet uygun gözüküyor..Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tüm arkadaşlarıma iyi şanslar ve başarılar. Portekiz’deki CIK-FIA Academy yarışı öncesi moral depolamak istiyorum. Umarım herşey yolunda gider.?

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top