Sazova’da ilk gün sürpriz yok!

Türkiye Rallikors Şampiyonası’nın ikinci ayağı Sazova’da ilk gün yapılan yarışta ulusal klasmanda 18, mahallide ise 15 yarışmacının mücadelesine sıcak ve toz damgasını vurdu. Sazova’daki yerleşik rallikros parkurunda yapılan yarışta, antrenmanlar ve yarış sırasında kategoriler arası sürede biri itfaiye diğer ise özel araröz olmak üzere iki araçla sulama yapılmasına karşın, ilerleyen turlarla birlikte toz gündemden hiç düşmedi.

Ulusal yarışın podyumunda sürpriz bir sonuç yaşanmazken, Eskişehirli genç rallici Buğra Banaz‘ın Eti sponsorluğundaki Fiesta’sı ile günün podyumunda yer bulma hayali ise Evo’lara takıldı! Mini’nin ardından klasmanda sıralanan Evo 9’larla yarışan üç rakibinin peşinden günü 5’nci sırada tamamlayan Buğra Banaz, kategori 3’te 1’ncilik kupası ile eve döndü.

Günün en kalabalık kategorisi olan K1’de Uğur Akman, attığı spinden sonra seyiciler tarafından itilerek parkura geri döndürüldüğü için diskalifiye edildi. Sazova’da ilk gün sonunda mahalli klasman kategorilerinde birincilik kupaları şu isimlerin oldu; K1; Osman Kaya, K2; Onur Sürmeli, K3; Buğra Banaz, K4; Sinan Saatçi, K5; Halim Ateş. Sazova’da yarın (pazar) şampiyonanın dördüncü yarışı için yeniden parkura çıkılacak..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Sazova, Eskişehir.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top