Andoff, Arena’da Challenge’a hazırlanıyor!

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (Andoff) üyelerini, 9-10 Haziran’da Arena’da ilk kez yapılacak Challenge heyecanı sardı. Ankaralı yarışçılar, toplu startla başlayacak ve 12 tur sürecek mücadelede, yakın rekabet ve temaslar nedeniyle adrenalini yüksek bir yarış olmasını bekliyorlar.

Andoff Başkanı Mustafa Özgiray, kulübün Ballıklıpınar’daki Arena parkurunun Challenge yarışı için 10-15 aracın aynı anda start almasına olanak tanıyacak şekilde hazır hale getirildiğini söyledi. Ankaralı yarışçılar da, Bursa offroad yarışından sonra araçlarını Challenge yarışına uygun hale getirmek üzere çalışmalar başlattılar.

Özgiray’ın verdiği bilgiye göre, Arena’da üç etap yapacak olan yarışçılar, her bir etapta 12’şer tur atacaklar. Bir turun yaklaşık 3 dakikada tamamlanabildiği göz önüne alındığında, bir etap yaklaşık olarak 36 dakikada geçilebilecek..

Ankara Offroad Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Challenge’a katılması beklenen Andoff’lu yarışçılar şunlar; İsmail Ayhan, Serkan sarıkaya, Ümit Güvendik, Mustafa Altıntaş, Bülent Taşkın, Ufuk Bekdemir, Arif Değirmenci, Yunus Ayhan, İsa Ataman, Kemal Kurt, Levent Altınışık ve Mehmet Hancı.

Kulüp lokalinde yapılan Çarşamba toplantısı sırasında yarışa katılma konusunda ön görüş bildiren isimlerden İsmail Ayhan ve Ümit Güvendik‘in sağlık sorunları Challenge’a katılımları konusunda tereddüt yaratıyor.

Bursa’da takla atan ve belini inciten İsmail Ayhan, yarışa kadar ‘kendisini dinlendireceğini’ ve o gün karar vereceğini söylerken, işyerinde ayağına laminant düşen ve tendonu zedelenen Ümit Güvnedik te, yarış gününe kadar ayağını eski sağlığına kavuşması için temenni de bulunuyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top