İsabeyli tırmanma için gün sayıyor

Türkiye Tırmanma Şampiyonası?nın üçüncü ayağı Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 27 Mayıs Pazar günü Aydın – Denizli karayolu üzerindeki İsabeyli?de yapılacak. Deneyimli bir yarışcı olan İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim‘de yarışın iddialı isimleri arasında yer alıyor. 7. İsabeyli Tırmanma Yarışında Kuvvet Erim, aracı Mitsubishi Evo 9 ile ilk üç için yarışacak.

İsabeyli-Çobanlar Köyü arasındaki 6 km lik asfalt parkurda iki çıkış üzerinden yapılacak yarışın teknik kontrolü 26 Mayıs Cumartesi günü saat 15-17 saatleri arası Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Aynı gün İsabeyli Belediyesi ile EOSK, yerleşke içerisinde Ralli Taksi etkinliği ve çeşitli aktivitelerde yapacak..

27 Mayıs Pazar günü İsabeyli’deki Opet Benzin İstasyonundan hareket edecek otobüsler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli Yerleşkesine de uğrayarak yarışı izlemek isteyenleri ücretsiz olarak parkura taşıyacak. Otobüsler saat 11?den itibaren 20’şer dakika aralıklarla start saatine kadar yarış parkuruna seyirci taşıyacak. 5 Ayrı kategoride yapılacak İsabeyli Tırmanma yarışının antrenmanları 27 Mayıs Pazar günü saat 10-11:30 arasında yapılacak. Yarışın startı ise aynı gün saat 13:30 ve 15:30 olmak üzere 2 çıkış olarak verilecek.

Şampiyonanın ücüncü yarışı öncesi, Ahmet Salih Kandemir, Kadir Murat Altıntaş, Alkan Erden, Cenk Ocakoğlu ve Cem Acar kategorilerinde lider durumda bulunuyor. Ulusal Şampiyonanın yanı sıra Ege Kupası’na da 2 katsayı üzerinden puan verecek, İsabeyli Tırmanma Yarışı beldenin eşsiz doğal güzelliğinde koşulacak. İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim yaptığı açıklamada bu yıl beldede yedinci kez bir Türkiye Tırmanma Şampiyonası ayağı düzenlemenin sevincini yaşadığını tüm yarışseverleri beldeye beklediklerini kaydetti. [EOSK]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top