“İçimizden Biri”ne 21 konuk!

Otomobil sporlaır konusunda ülkemizin ‘efsane’ dergisi Ralli Dünyası’nın 7’nci sayısı da  yine zengin içeriği ile okurlarının karşısına çıktı. Derginin en çarpıcı bölümü olan “İçimizden Birileri” köşesinde bu sayıda tam 21 sporcunu konuk edildi.

Ankara Offroad Sporları Kulübü başkanı Mustafa Özgiray ile eski başkanı Muharrem Çelik, kulübün asbaşkanı Himmet Şengül ile saymanı Ali Aktaş ve ‘demirbaş’ rallici Tan Uydaş ile Ankart’ın Başkanı Mehmet Emin Çevik, İçimizden Birileri’nin Ankaralıkonukları oldular.

Federasyonun İzmir temsilcisi İsmail Erkal, İzmir Yarış Pisti’nin kurucusu Erol Hülagü, Ege Asal Metal’ın çiçeği burnunda rallicileri Yonca ve Burak Güngör kardeşler,  İzmir’in ‘duayen’ rallicisi Ahmet Tarhan, İzmir’i pistlerde tensil eden Ayhan Germirli de İçimizden Birileri’nin İzmirli konukları oldular.

Bursa’dan ‘eski toprak’ Selçuk Yalçın ve oğlu Serdar Yalçın, Tredin ile tırmanmalarda öne çıkan Burhan Anayurt; Kocaeli’nden Tansel Karasu, İstanbul’dan ‘eski tüfek’ Haldun Atik, babadan pistçi Özer Doğançay, İstanbul’dan Salih Kandemir, Nihat Imsık, Giresun’lu offroadçu Ufuk Pekdemir, degrinin son sayısında yer aldılar.

Ralli Dünyası‘nın 7’nci sayısı konukları kadar zengin yarış içeriği de dikkat çekiyor. Bozhane tırmanma yarışı, Andoff Kızılcahamam offroad yarışı, Ege Rallisi, İzmir Kış Kupası, İzmir karting yarışı, İzmir pist yarışı enstane fotoğraflarla birlikte derginin sayfalarında okurlarla buluşuyor.

Otomobil sporlarında ülkemizin tek dergisi olan Ralli Dünyası, yurt çapında deneyimli kargo şirketi MNG ile abonelerine ulaştırılıyor. Dergiye abone olmak için, burayı tıklayabilirsiniz.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top