Flash > Ege’de talihsiz kaza, ‘tak’ devrildi iki yaralı var!

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın açılış rallisi olan Ege, talihsiz bir kaza ile başladı. Bugün saat 14.30’da Bornova’daki Forum Bornova AVM’den start alan Ege Rallisi’nde start takı devrildi ve ikisi hakem 3 kişi yaralandı. İzmirli rallici Mithat Diker’in Evo’su ile start almasıyla birlikte yerinden oynayan tak’ın taban kısmının kayması sonucu sendeleyerek yere kapaklanan İzmir Gözetmenler Kurulu Başkanı Birsen Akdil, düşme sırasında yüzünden yaralandı.

Tak’ın hemen arkasında görev yapan erkek gözetmen ve Birsen Akdil’in eşi Levent Akdil ise tak’ın yan sütununun çarpmasıyla yere düştü. Seramonide Mithat Diker’e bayrak sallayarak  start veren İzmirli eski yarışçılardan Necip İrde de sendeleyerek sırt üstü yere düştü, ancak herhangi bir yara almadan etraftan yetişenlerin yardımı ile ayağa kalktı.

Diğer taraftan yaralı gözetmenler ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Ege Üniversitesi’ne kaldırılan yaralı gözetmenlerin yapılan ilk teşhisleri sonucunda hayati tehlikeleri bulunmadığı ancak MR ve tomografi çekimlerinin tamamlanması için müşehade altında tutuldukları öğrenildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

 

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top