Mustafa Özgiray, ‘omirilik’ ameliyatına alındı..

Pazar günü Arena parkurunda geçirdiği kazada ağır yaralanan Andoff başkanı Mustafa Özgiray, bugün öğle saatlerinde ameliyata alındı. Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi beyin cerrahisi bölümünde pazar gününden bu yana müşehade altında tutulan Özgiray’a önceki gün ve dün yüzündeki darbeler için kısmi müdehaleler yapıldı.

Aynı süreçte çekilen ‘nokta’ MR’lar sonucu omuriliğin 8’nci boğumunda  tespit edilen kırık kemiğin alınarak yerine solisyon yerleştirilmesi için bugün öğleden önce ameliyathaneye alınan Özgiray’ın ameliyatına giren estetik cerrahlar da aynı anda Özgiray’ın yüzündeki yaralanmalar için estetik operasyon yapacaklar.

Edinilen bilgilere göre, Mustafa Özgiray’ın hastahaneye ilk gelişine göre bugünkü durumu, doktorları tarafından daha olumlu ifadelerle tanımlandı. Omuriliğinde benzer kırıklarla aynı hastahaneye gelen başkaca hastaların büyük kısmının felç geçirmiş olarak getirildikleri ama Mustafa Özgiray’da her hangi bir felç bulgusu tespiti yapılmadığı ifade edildi.

Beyin cerrahının yanısıra, KBB ve estetik cerrahların da aynı anda ameliyatına girdikleri Mustafa Özgiray’ın akşam üstü saatlerde yoğun bakım odasına alınması bekleniyor. Özgiray’ın daha önce kalp sorunu yaşamış olmasından dolayı da ameliyat ekibine bir de kalp doktoru dahil oldu. Mustafa Özgiray’ın yatmakta olduğu Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi, özellikle beyin cerrahisi konusunda bölgenin etkili bir kompleksi olarak tanımlanıyor.

Mustafa Özgiray’ın eşi, kızı ve oğlunun yanı sıra yakınları ve Andoff camiası pazar akşamından itibaren yoğun bir şekilde hastanede bulunuyorlar. Bu arada Mustafa Özgiray’ın bugün yarın doğum yapması beklenen kızının da, babasını ameliyat öncesi ziyaret ettikten sonra hastaneden ayrıldığı, bu hafta’ dede’ olmayı bekleyen Özgiray’ın yaşadığı talihsiz kazadan dolayı kızıyla aynı hafta hastaneye yatması ilginç bir rastlantı olarak dikkat çekiyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top