İsoff’un takvimi challenge, trail ve geziden oluşuyor!

İstanbul Offroad Kulübü‘nün (İSOFF) 2011 yeni sezon planı belli oldu. Bu yıl da ulusal şampiyona yarışı yapmama kararı alan İsoff, onun yerine offroad sporunu İstanbul’da etkinleştirmek adına çalışmalar yapacak ve geçen yıl büyük ilgi gören Challenge ve Trial yarışlarına ağırlık verecek.

Bu yıl üç yarıştan oluşması planlanan Challenge Kupası’nın ilk yarışı 5-6 Mayıs’ta, ikincisi 15-16 Eylül’de düzenlenecek. Kupanın üçüncü ve son yarışı ise 13-14  Ekim’de yapılacak. İki ayaktan oluşan trial yarışları ise 17-18 Kasım ve 1-2 Aralık tarihlerine alınarak, Challenge sonrasına bırakıldı.

İsoff üyelerinin 10-15 Mayıs’taki Evros Trophy yarışına dört takım ve sekiz araçla katılmaları bekleniyor. Kulübün organizasyonu olacak Trans Anadolu ise taslak takvimde Mayıs ayının 19 veya 26’sı haftalarına iliştirilmesine karşın bir iki hafta ötelenmesi gündemde.

Bu yıl gezilere biraz daha ağırlık verecek olan İsoff, 10-11 Mart’ta ‘hoşgeldin yönetim’ etkinliği ile üyelerini Kemerburgaz’da sucuk ekmek partisinde bir araya topladı. 24-25 Mayıs’taki Sapanca ‘ağır’ gezisi ve 7-8 Nisan’da günübirlik Hacılı gezisinden sonra, fotoğraf ödüllü Karasu hafif gezisi 5 Mayıs için düşünüldü, ancak daha sonra takvimde Challenge’ın ilk yarışı ile çakıştığı için bu etkinliğin tarihi de ileriye atılacak.

İsoff üyelerinin geleneksel ‘babalar-çocukları’ gezisi Ba-Ço 9 Haziran’da düzenlenecek. Yıllık plandaki diğer geziler de 1 Eylül ve 6 Ekim’de. Sezonun kapanış etkinliği ise 22 Aralık’ta İğneada (ağır) gezisi olacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top