İsok’ta başkan değişmedi, yönetime taze kan geldi!

İstanbul otomobil Kulübü’nde başkan değişmedi, ancak yönetim kuruluna yeni isimler dahil oldu. Dün, Turing’in tesislerinde yapılan olağan genel kurula kulübün kayıtlı 150’ye yakın üyesinden sadece 29’u katıldı. Divan Başkanlığı’nı Şevki Gökerman’ın yaptığı genel kurulda, kulüp üyesi genç sporculardan Murat Bostancı da divan heyetinde yer aldı.

İsok’un başkanlığını iki dönemdir sürdürmekte olan Hilmi Orbay, tek liste ile girdiği seçimde bir kez daha başkanlığı üstlendi. Ersoy Çetin ve Yeşim Bostancı da Başkan Orbay ile birlikte bir dönem daha kulüpteki görevlerini sürdürmek üzere yeniden seçilirlerken, eski yarışçılardan Rıza Çukurova ile Cenap Ergün, Aydın Güpgüpoğlu ve Ahmet Terece de İsok yeni yönetiminde görev aldılar.

Kulüp yönetimini gençlerle kaynaştırmak adına iki dönem önce yönetim kurulunda görev alan Halid Avdagiç, Vedat Bostancı ve Uğur Müldür, kendi istekleri doğrultusunda bu yıl seçime katılmadılar. Ancak Başkan Orbay’ın ısrarı üzerine her üç isim de yedek listeye dahil oldular.

Pendik sahildeki İdo park alanı seyirci etabı ve Viaport Otel ile kulübün bağlantısında en etkili isim olan Halid Avdagiç , geliştirmekte olduğu Control 2 yarış otomobiline daha çok vakit ayırabilmek adına yönetim kurulundaki görevinden affını isterken, kulübün yarışlarında direktör görevi üstlenerek dikkat çeken Vedat Bostancı’nın da kgeçen yıl kurduğu kendi işine daha fazla zaman  ayırabilmek adına yine kendi isteği ile yönetime girmediği öğrenildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top