İsoff’un gecesinde kupalar dağıltıldı

İstanbul Offroad Kulübü‘nün (İSOFF) 18’nci kuruluş yıldönümü ve 2011 sezonu geleneksel ödül töreni Çayırbaşı’ndaki Event Garden’da yapıldı.

İsoff Başkanı Leyon Benzesin‘in ev sahipliği yaptığı geceye Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu ve Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker de davetli olarak katıldılar.

İsoff üyelerinin aileleri ile birlikte yer aldıkları ödül töreninde, kulübün 2011 Challenge Cup ve İsoff Kupası’nın başarılı isimlerine kupaları verildi.

Başkan Leyon Benzesin, gecede yaptığı açış konuşmasında üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti, başarılı sporcuları kutladı.

Benzesin, konuşmasının son bölümünde üç gün sonra yapılacak olan genel kurulu anımsatarak, bayrağı yeni bir yönetime devredeceklerini açıkladı.

Benzesin’in ardından bir konuşma yapan Tosfed Başkanı Mümtaz Tahincioğlu da kulüp yönetmenin zorluğuna dikkat çekti, Başkan Benzesin’e görevi sırasında gösterdiği özveri için teşekkür etti.

Tahincioğlu, kulüpte bayrağı devralacak yeni yönetimin de çıtayı daha da yükseltmek için çalışması gerekeceğini anımsattı.

Gecede daha sonra kupa törenine geçildi. İsoff Kupası ve İsoff  Challenge Cup’ta ilk üç dereceyi paylaşan sporculara kupaları verildi.Törende, kulübün yarışlarına sponsor olan firmalara da birer plaket takdim edildi.

Gecenin son bölümünde ise piyango çekildi ve vinçten gömleğe farklı hediyeler, gecede satılan ‘sakızlara’ iliştirilen şanslı numaraların sahiplerine teslim edildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top