İSOFF, başkanını arıyor!

Kulüplerin ‘olağan genel kurul’ mevsiminde gözler İstanbul’a çevrildi. İstanbul Offroad Kulübü‘nün olağan genel kurulu yarın (salı) toplanacak! Saat 20’de Maslak Atatürk Oto Sanayi sitesindeki kulüp lokalinde yapılacağı belirtilen ilk toplantı gününde yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde, ikinci toplantı 21 Şubat salı günü aynı yer ve saatte yinelenecek.

Kulübün genel kurulda oy kullanma yetkisine sahip 150 üyesi olduğu ve genel kurul için 76 üyenin katılımının gerektiği belirtilirken, ilk toplantıda yeter çoğunluğu sağlanma olasılığı düşük görünüyor. Bu yüzden, genel kurulun 21 Şubat’taki ikinci toplantıda yapılması büyük olasılık olarak görünüyor.

Olağan genel kurulun ilan edilen gündeminde yönetim ve denetim kurullarının ibrası, yıllık aidatın belirlenmesi, yeni dönem bütçesi ve son olarak ta yeni yönetim ve denetim kurulları için seçim yapılması öngörülüyor.

Kulübün son dönem başkanlığını yürüten Leyon Benzesin, yeni dönemde yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıkladığı için, gözler İsoff‘a başkan olmak üzere adaylığını açıklayacaklara çevrildi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre başkanlık için henüz bir isim henüz öne çıkmadı.

Başkan Benzesin, Ralli Ajansı‘na yaptığı açıklamada, aday çıkmaması halinde dahi genel kurul günü yönetimi devralacak isimlerin belirleneceğini ifade ederek, ikinci dönem görev almayacağının altını bir kez daha çizdi.

İsoff‘ta bir yanda genel kurul telaşı yaşanırken, diğer taraftan da 18 Şubat’taki İstanbul Offroad Şampiyonası ödül töreni için geri sayıma başlandı. İstanbul Off-Road Kulübü‘nün kuruluşunun 18’nci yıl kutlamaları ve 2011 İstanbul Off-Road Kupası ile İsoff Challenge ödül töreni 18 Şubat Cumartesi akşamı Event Garden’da gerçekleştirilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top