Offroad’da ‘Volkan’ patlaması!

2011’de kariyerinin ikinci Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak dikkat çeken Volkan Gönülalan, yeni sezon öncesinde parkurlara veda etti.

Birlas Motorsport adına Mitsubishi Pajero ile yarışan Volkan Gönülalan, uzun yıllar ithalat ve ihracattan sorumlu müdür olarak görev yapmakta olduğu Birlas’taki görevinden önceki gün sürpriz bir şekilde ayrılınca, bundan yarış kariyeri de olumsuz şekilde etkilendi.

Volkan Gönülalan, Ralli Ajansı‘na yaptığı açıklamada, işten ayrılma sürecinin henüz çok yeni olduğunu ama bugünkü şartlarda bu sezon yarışmasının imkansız olacağını dile getirdi.

İşten ayrılmasının kendisi için de sürpriz olduğunu itiraf eden Volkan Gönülalan, Ralli Dünyası Dergisi‘nin son sayısında yayımlanan röportajında yeni sezon için ‘patlamaya hazır bir bombalarının’ olacağını açıklamıştı.

Ralli Ajansı‘na bu ‘bombasını’ açıklayan Volkan Gönülalan, “Evo motorlu Mitsubishi Pajero” hazırlamaya başlandığını ve gelinen son noktada  aracın ne olacağını bilemediğini söyledi.

Birlas Motorsport‘un yeni sezonda parkurlarda kalıp kalmayacağı konusunda da bir yorum yapmak istemeyen Volkan Gönülalan, takımın parkurda kalma isteği olması halinde yeni bir pilotla anlaşabileceğini söylemekle yetindi.

Volkan Gönülalan‘ın Birlas‘taki işinden sürpriz ayrılığı ve bununla bağlantılı olarak yeni sezonda parkurda yer almayacak olması offroad camiasında da bomba etkisi yarattı.

Birlas’ın otomobil ve motor sporları üzerine kurgulu sportif ürün ve yedek parça satışından sorumlu tek isim olan Volkan Gönülalan‘ın, şirketten ayrılmasında Birlas’ın patronu Yakup Sabancı ile anlaşmazlığa düşmesinin etkili olduğu öğrenildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

1 Yorum - “Offroad’da ‘Volkan’ patlaması!”

  1. SEVGİLİ KARDEŞİM SENSİZ BİR OFF-ROAD SEZONUNUN ÇOK KEYFSİZ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. YİNE DE YENİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. GÖNLÜN VE YOLUN HEP AÇIK OLSUN SEVGİ VE SAYGILARIMLA. GÖNLÜMÜZ HEP SENİNLE……

Yoruma kapalı

Go To Top