Ankara’da görkemli gece..

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (ANDOFF), 2011 sezonunu görkemli bir gece ile kapadı. Çankaya’daki Büyükhanlı Oteli’nin balo salonunda düzenlenen ödül töreni, konukları, ödülleri ve eğlencesi ile uzun süre konuşulacak bir gece oldu. Federasyon Başkanı Mümtaz Tahincioğlu ve Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker‘in de katıldıkları gecede Ankara Offroad Şampiyonası‘nın kupa ve madalyaları davetlilerin alkışları altında sahiplerine verildi.

Türk halk müziği sanatçılarının ritmi ile coşan Andofflular gece boyunca pist boş bırakmadılar. Başta Andoff Başkanı Muharrem Çelik olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ve yarışçılar, eşleri ile birlikte her fırsatta piste çıkıp karşılıklı oynadılar, halaylar çektiler. Kupa ve madalyaların dağıtımından sonra da eğlence durmadı ve yeni günün ilk saatlerine kadar sürdü.

Muhalefetin etkin bir kulübü olarak öne çıkmasına karşın, Ankara Offroad Şampiyonası’nın TOSFED’in çatısı altında yapılan bir organizasyon olduğunu ve Federasyon Başkanı’nı bu gecede onur konuğu olarak görmek istediklerini dile getiren Andoff Başkanı Muharrem Çelik‘in yaptığı davet üzerine Ankara’ya gelerek geceye katılan Başkan Mümtaz Tahincioğlu ile Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker, Ankaralı yarışçıların yakın ve samimi ilgileri ile karşılandı.

Gecede bir de konuşma yapan Başkan Mümtaz Tahincioğlu, Andoff yönetim kurulu üyeleri için hazırlanan plaketleri de bizzat verdi. Gecede sahne alan folklor grubunun üyesi bir kız çocuğunun program sonunda açtığı Türk bayrağını tüm salon ayakta alkışlarken, bayrağı kendisine getiren kız folklorcu ile birlikte sahneye çıkan Başkan Mümtaz Tahincioğlu ve Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker, Andoff Başkanı Muharrem Çelik ile birlikte ve yine tüm salonun eşliğinde 10’ncu yıl marşını hep birlikte söylediler. Ankara Offroad Şampiyonası’nın kupa töreninde de başarılı sporculara kupalarını verip madalyalarını takan Başkan Tahincioğlu, geç saatlere kadar geceden ayrılmadı.

Ankaralı offroadçular, eşleri ile birlikte biraraya geldikleri gecenin tadını, Ankaralı Türk Halk Müziği sanatçıcı Bahar‘ın seslendirdiği türkülere eşlik ederek çıkardılar. Sanatçının seslendirdiği ‘Ormancı’ şarkısı ise tüm salonu ayaklandırdı. Pistin dar kalması üzerine konuklar salonun masa aralarında kendilerine alan yaratıp türkülere oynayarak eşlik ettiler.

Salondaki tüm masaları tek tek dolaşarak geceye katılan tüm konuklarla birebir ilgilenen Başkan Muharrem Çelik, gala gecesinin mimarlarından Genel Sekreteri Cafer Sarıaltın ile birlikte pistte Ankara havası oynayarak yorgunlarını unuttular. Andoff Kurucu Başkanı Rıfat Uğurlu, Andoff Başkanı Muharrem Çelik ve Federasyon Başkanı Mümtaz Tahincioğlu‘nun birer konuşma yaptıkları gecenin ödül töreninde en çok alkışı 2011 Ankara Offroad Şampiyonu Mustafa Özgiray aldı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Ankara Offroad Şampiyonası ödül törenine ait olan ve aşağıda yayınlanan fotoğrafların yanı sıra, Himmet Şengül, Kemal Kurt, Yunus Ayhan, Ümit Güvendik ve Mustafa Altıntaş‘ın törenden diğer fotoğraflarını da isimlerinin üzerini tıklayarak görebilirsiniz.

Son 70 haber

2 Yorum - “Ankara’da görkemli gece..”

  1. SAYIN AYDIN ABİCİĞİM.ELİNE KOLUNA KALEMİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ.RESİMLERİDE ÇOK BEĞENDİM.BİZİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATMIŞSIN TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICADA GECEDE BİZİMLE BERABER OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER.TEKRAR KALEMİNE SAĞLIK.SELAMLAR

  2. Fatih ÖMRÜUZUN

    Katılımlarıyla bizleri bu güzel gecede yalnız bırakayan tüm üyelerimize, dostlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Yoruma kapalı

Go To Top