İzmir Kış Kupası’nda ikinci randevuda 18 start!

Pazar günü İzmir Ülkü Yarış Pisti?nde, İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilecek olan İzmir Kış Kupası 2. Ayak Yarışı’nda 18 yarışmacı mücadele edecek. Dört ayaktan oluşan İzmir Kış Kupası’nın ikinci randevusu pazar günü sabah 8.30’daki idari ve teknik kontrol ile başlayacak.

Saat 9’daki brifingten sonra 9.40’ta antrenmanlar başlayacak. 10.45’ten itibaren sıralama turları için piste çıkacak olan yarışçılar, 12.30’dan itibaren de yarış startı için gridde yerlerini alacaklar. Yarışın ödül töreni ise 13.40’da yapılacak. İzmir Kış Kupası’nın diğer yarışları ise 19 Şubat ve 18 Mart’ta gerçekleştirilecek. Yarın (pazar) ikinci yarış için piste çıkacak olan yarışçılar ise şunlar;

Renault Clio‘larla Alican Toprak ve Ayhan Germirli, Honda Typ-R‘larla Mustafa Nazik, Murat Volkan Soyçopur, Mehmet Deniz Şimşek, Zafer Özgün, Bahadır Bilsev, Burak Kıcabıyık, Bilal Saygılı ve Mustafa Can, Citroen Saxo VTS ile Egemen Çivicioğlu, Fiat Palio‘larla Erkan Yanıkoğlu ve Bora Çantepe, Fiat Siena‘larla Mehmet Ali Göktaşlar, Mehmet Fatih Toksal, Faruk Duru, Emir Çapkınoğlu ve Emre Eren.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top