Andoff’ta hareketli günler!

Ankara Offtroad ve Doğa Sporları Kulübü yeni yıl ile birlikte hareketli günler yaşıyor. Kulübün, 21 Ocak’ta yapılacak olan 2011 Ankara Mahalli Offroad Şampiyonası ödül töreni için geri sayım yapılırken, hemen iki hafta sonrasında da olağan genel kurul yapılması için düğmeye basıldı.

Kulüp lokalinde artık geleneksel hale gelen ‘çarşamba toplantılarının’ bir yenisi için yeni yılın ilk çarşamba’sında bir araya gelen yönetim kurulu ve kulüp üyeleri, bir yandan ödül töreni hazırlıklarını gözden geçirdiler, diğer yandan da olağan genel kurulu konuştular.

Andoff Yönetim Kurulu, dün (Çarşamba) yaptığı toplantısında olağan genel kurul için 8 ve 15 Şubat tarihlerini belirledi. 8 Şubat’ta yeterli çoğunluk sağlanamazsa, bir hafta sonra (15 Şubat) çoğunluk aramaksızın genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek.

21 Ocak’ta Çankaya’daki Büyükhanlı Oteli’nin balo salonunda yapılacak olan 2011 Ankara Mahalli Offroad Şampiyonası ödül töreni için bastırılan davetiyelerin bir kısmı kulüp üyeleri tarafından ilk gün (dün) satın alındı.

Törenin sadece üyeler ve ailelerine açık olmasını isteyen Andoff yönetimi, 480 kişilik davetiye bastırmalarına karşın bu kadar misafir beklemiyor. Gecede kupa alacak olan Andoff üyeleri 5’er 10’ar davetiye alarak hem kulüplerine katkı yapmayı, hem de kendileri için bu anlamda gecede aileleri ile birlikte olmayı tercih ediyorlar.

Diğer taraftan, kulübün olağan genel kurulunda yapılacak olan seçimde Andoff Yönetim Kurulu’nda kısmi değişiklik olması beklenirken, Başkan Muharrem Çelik’in bir dönem daha kulübün başında kalması üyeler arasında yaygın bir talep olarak öne çıkıyor. Bu görevi bir arkadaşına devretme konusunu zaman zaman seslendirmesine karşın, Başkan Çelik’in de üyelerin bu isteğine karşı durması beklenmiyor.

Bu arada, açıklanan 2012 yarışma takviminde sezonun ilk offroad yarışını yapacak kulüp olarak açıklanan Andoff‘ta, ödül töreni, genel kurul ve ilk yarışın kısa aralıklarla peş peşe gelmesi kulübü daha da hareketlendirdi.

Taslak takvimin federasyon yönetim kurulunca onaylanması halinde Andoff, offroadda sezonun açılış ve kapanış yarışlarını organize edecek. Sezonun ilk yarışına hazırlıklarını yetiştiremeyen, son yarışına ise puan mücadelesinden kopan yarışçıların katılmama riski olmasına karşın, Andoff‘un bünyesindeki yarış aracı ve ekibi potansiyeli ile bu sorunun üstesinden gelmesi bekleniyor.

Aydın Hoşgör | Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top