Karşıyaka slaloma hazırlanıyor!

 


Ege Otomobil Sporları Kulübü bu hafta sonu Oto Slalom Yarışı ile hız tutkunlarını Karşıyaka’da buluşturacak. 4 Aralık Pazar günü Karşıyaka – Mavişehir’de yapılacak Oto Slalom Yarışına, parkurların en deneyimli ismi Mithat Diker performans gösterisi ile renk katacak.

39 yıldır ralli parkurlarında aktif olarak yarışan Diker yüzlerce kupanın sahibi. Pazar günü klasik ralli otomobili Ford Escort MK1 ve cadde otomobili Porsche ile slalom parkuru üzerinde performans sürüşü yaparken isteyen izleyicilerde Mithat Diker‘in otomobilinin sağ koltuğuna oturarak bu heyecana ortak olabilecek.

Ehliyeti olan herkesin kendi otomobili ile katılabileceği yarışlar ile sürüş yeteneğinin önemi bir kez daha vurgulanmış olacak. Karşıyaka Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşecek organizasyon Ege Park – Carrefour arasındaki alanda saat 13:00 de başlayacak. Oto Slalom Yarışına her yaştan yarışmacı katılabilecek.

Bay ve bayan olmak üzere iki farklı kategoride yapılacak yarışmaya katılmak isteyenler 2 Aralık Cuma günü saat 16:00 ya kadar Ege Otomobil Sporları Kulübüne veya Pazar günü saat 9:30 -10:30 arası yarışmanın yapılacağı alandaki sekretaryaya kayıt yaptırabilecek. Saat 10:30-11:00 arası yapılacak teknik kontrolden geçen tüm yarışmacılar birincilik için mücadele edecekler. Yarışmada ilk üçe girenlere kupa ve çeşitli ödüller verilecek.

Organizasyon Komitesi Başkanı Enis Alpsoy yarışma ile ilgili şunları söyledi: ”Ehliyeti olan herkesin cadde otomobilleriyle katılabildiği bu tür organizasyonlarla otomobil sporlarını tabana yaymak istiyoruz. Meraklıların güvenliği sağlanmış özel alanlarda bu heyecanı yaşaması için kulüp olarak faaliyetlerimiz devam edecek. Bu projelerde bizleri destekleyen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”

Eğlencenin ve rekabetin eşsiz birleşiminin bir arada yaşanacağı bu organizasyonda yarışmanın birincisi Ece Lastik’ten dört adet lastik kazanırken, bayanlar birincisi de Power Plate Cub Karşıyaka’dan bir aylık seans kazanacak. | EOSK

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top