2012 için kuralların görüşüleceği toplantılar başlıyor!


Federasyon, 2012 Kurallar Kitabı ve buna bağlı talimatları oluşturma çalışması çerçevesinde görüş ve önerilerin değerlendirileceği toplantıları bu sezon ?erken? yapacak! Aralık ayında iki ayrı hafta sonu yapılacak olan toplantılar, belirtilen lisanslı sporcu ve takımların katılımına açık olacak. Herhangi bir nedenle bu toplantılara katılamayacak sporcuların ise görüş ve önerilerini 12 Aralık mesai saati bitimine kadar, e-posta ile federasyona iletmeleri istendi.

Federasyonun yayımladığı 12 numaralı duyuruya göre, ilk toplantı 7 Aralık Çarşamba günü yapılacak. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü?nün Burhan Felek Spor Kompleksi?ndeki toplantı saat 10.30?da otokros ve tırmanma disiplinleri ile başlayacak ve otokros ile tırmanma lisanslı sporcular ve lisanslı takım yetkilileri katılabilecek. Aynı gün ve aynı yerde, saat 13.30?da ise ralli lisanslı sporcular ve lisanslı takım yetkililerinin katılacağı ralli toplantısına geçilecek.

Federasyonun 2012 kuralları ile ilgili ikinci toplantı günü 10 Aralık Cumartesi, yer ise Körfez Yarış Pisti. Saat 11?de pistin girişindeki eğitim salonunda karting lisanslı sporcular ve sporcu velileri ile karting garaj yetkililerinin katılacakları karting toplantısı yapılacak. Saat 13.30?da offroad ve saat 16.30?da ise pist toplantıları ile seri tamamlanacak. Körfez?de aynı gün, federasyonun organize ettiği pist kupası yarışları yapılacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top