İstanbul Kupası’na 48 kayıt!

Pazar günü ilk yarışın startı verilecek olan İstanbul Ralli Kupası için heyecan artıyor. Türkiye Şampiyonası ayarında ilgi gören ve yüksek katılım listelerine ulaşan İstanbul Ralli Şampiyonası’nın 10’ncu yılında ‘şampiyonluk’ titri federasyonca düşürüldüğü için ‘Kupa’ olarak tanımlanması dahi yarışçıların gösterdiği ilgiyi azaltmadı! Pazar günü parkura çıkmak için 48 otomobilin kaydı yapıldı. Bugün sona eren ve federasyona onaya gönderilen kayıt listesinin yarın öğlen kulübün resmi sitesinde yayınlanması bekleniyor.

Ralli Ajansı’nın edindiği bilgilere göre, pazar günü parkura çıkacak isimler arasında iki şampiyon dikkat çekiyor! Son İstanbul Şampiyonu Menderes Okur, kupanın bu yıl değişik kurallarından faydalanarak yeniden podyum rekabetine ortak olma şansı buldu. Üstelik, bu kez ortağı olduğu garajın Fiat Punto S2000’i ile parkura çıkacak. Parkur Racing’in direktörü Ercan Kazaz da Evo 9 ile mahalli kupanın keyfini sürecek! Bursalı bayan kopilotu Emire Cantürk ile katılacak olan Kazaz’ın “klasman dışı özel katılımcı” statüsü ile yarışabileceği belirtiliyor.

Yarışa katılacak olan 9 tane Evo 9 içerisinde İstanbul’dan Hakkı Ağaoğlu ve Ankara’dan Cem Özdemiroğlu da var. Bir dönem Deltasport’un direktörü olarak ekipleri yarıştıran Osman Tüter, bu kez Evo 9 ile eski müşterilerine rakip olacak! 2010 Türkiye Historic Ralli Şampiyonu Kemal Gamgam R19 16S’i ile, Levent Kantürk te ST’si ile kupanın müdavimleri arasındalar.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top