Alkanlar’dan amatöre destek!

Hafta sonu ilk yarışla başlayacak olan İstanbul Ralli Kupası için hem organizasyon ve hem de katılacak yarışçıların hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Mahalli olmasına karşın ulusal ayarda ilgi, heyecan ve rekabetin izlendiği İstanbul Ralli Kupası’nda 50’ye yakın otomobilin start alması bekleniyor.

Sezonu tırmanma şampiyonasında K3 1’ncisi olarak kapatan İstanbullu rallicilerden Alkan Erden,  yoğun işleri nedeniyle kendisinin katılamadığı mücadelede iki amatör ekibe verdiği destekle dikkat çekti. Sahibi olduğu Alkanler Lazer brandigi taşıyacak olan araçları ile İzmirli kemal Çetinkaya ve Ankaralı Can Hepgüner, İstanbul mahalli kupasında İstanbul desteği ile yarışacaklar.

İki amatör ekibin kupanın üç yarışındaki kayıt, lastik, benzin, nakliye ve diğer giderlerini karşılamak üzere birlikte belirledikleri bir bütçeye onay veren Alkan Erden, Ralli Ajansı‘na yaptığı açıklamada kendisi gibi herkesin amatörlere destek vermesi halinde yarışlara olan katılımların artacağını savundu. Erden, iş yoğunluğu nedeniyle kendisinin katılamadığı kupada Alkanlar Lazer’in çifte araçla parkura çıkacağını belirterek, yarışa katılacak herkese başarılar diledi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top