Mustafa Söylemez Hitit’te parkura çıkmaya hazırlanıyor

Antalyalı rallici Mustafa Söylemez, sezonun son rallisinde yeniden parkura çıkmaya hazırlanıyor. Şanssız bir sezon geçiren ve yaptığı kazadan sonra direksiyona geçmediği için eli soğuk kalan Mustafa Söylemez, geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da yapılan ulusal otokros yarışı sırasında WRC seyirci etabına gelerek hem servis alanında yarışmacılarla konuştu ve hem de parkurdaki rekabeti yakından izledi.

Ralli ajansı’na yaptığı açıklamada bu hafta sonu Kemer’de yapılacak olan ulusal ralliye katılmak istediğini söyleyen Mustafa Söylemez, rallikrosta görsel şov sunan ünlü İtalyan rallici Luca Rosetti ve Pegeasus Racing takım patronu Cem Acar ile yaptığı görüşmede, ralli öncesi Rosetti ile seyirci etabında test sürüşü yapmak istediğini dile getirdi.

Acar ve Rosetti’nin prensipte onay verdikleri test sürüşünün perşembe günü olması bekleniyor. Mustafa Söylemez, ralli öncesi test sürüşü için Evo 9’unu Antalya’ya erken getirmek üzere program yapması gerektiğini ifade ederken, kazadan sonra ilk kez parkura çıkacağını yineledi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top