Burak, Punto S2000 ile antrenman için rallikrosa katılıyor!

Hafta sonu Antalya’da yapılacak olan rallikroslara sayılı saatler kala, yarışa katılacak olan isimler de belirlenmeye başladı. Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisindeki WRC seyirci etabında yapılacak olan yarışlarda 20’den fazla yarışmacının start alması bekleniyor. Pazar günkü ulusal yarış öncesi, cumartesi günü yapılacak olan mahalli rallikrosa da yarışçıların çoğunluğu antrenman amacıyla katılacaklar.

Rallikros şampiyonasında puan mücadelesi veren yarışçıların yanı sıra, ‘özel konuk’ yarışçıların da görsel şov sunacak olmaları, hafta sonunu yarışseverler açısından oldukça renkli kılıyor. Yarışa katılacak olan en önemli konuk, kariyerinde üçüncü kez Avrupa Ralli Şampiyonluğu’nu kazanan ünlü İtalyan rallici Luca Rossetti. Pegasus Racing’İn patronu Cem Acar‘la olan yakın dostluğu ve O’nun daveti ile iki yıl aradan sonra yeniden Antalya’ya gelecek olan sempatik rallici, garajın Grande Punto S2000’i ile hem mahalli, hem de ulusal rallikros yarışlarında parkura çıkarak seyirci etabında yine tecrübesini konuşturacak.

Pegasus Racing’in Antalya’ya gönderdiği çifte Grande Punto S2000’in birini Rossetti kullanırken, diğerinin ise direksiyonuna diğer bir sürpiz konuk geçecek! Ege ve Bursa rallilerinin kazanan ismi olan başarılı rallici Burak Çukurova, bir hafta sonra yine Antalya’da yapılacak olan ulusal ralli öncesi toprak antrenmanı yapmak amacıyla rallikroslara katılma kararı aldı ve Cem Acar‘dan diğer S2000’i kullanma iznini kopardı. Pegasus’un çifte S2000’i ile iki başarılı rallicinin şov yapacakları rallikroslar yarış severlere keyifli bir seyre vaat ediyor.

Antalyalı rallici Sabri Ünver’in ‘yeni’ Subaru’su ile, abisi Suat Ünver’in ise ‘diğer’ subaru ile Antalya’yı temsil edecekleri rallikroslarda, Pegasus’un Clio’su ile Arslan Acar, Control 1 aracı ile Halit Avdagiç, Peugeot 207 S2000 ile Volkan ışık ve Halim Ateş, Neo Motorsport’un garajından Emir Küçüksarı, Buğra Banaz, historic’çilerden Mk2’leri ile ile Kemal Gamgam ve Erdal Tokcan Mk2 ve Simin Bıçakçıoğlu, yarışa katılacağı kesin olan isimler. Garaj, katılması kesin olmamasına karşın Eskişehirli Onur Sürmeli’nin de yarışa kaydını yaptırdı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top