Ege, Cumhuriyet Rallisi’ne odaklandı

Aydın’da ilk kez düzenlenecek Cumhuriyet Rallisi 29-Ekim’de, Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesinin önünden saat 17:00 de start alacak. Ekipler zaferi kazanmak için 30 Ekim Pazar günü, İsabeyli, Demirhan, Atça arasındaki bol virajlı ancak düzgün zeminli toprak etaplara yönelecek. Toplam uzunluğu yeni düzenlemelerle 122 kilometreye çıkartılan rallinin, özel etap uzunluğu ise 19.5 kilometre olacak. Ralli ”Demirhan” özel etabının 3 kez geçilmesinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli yerleşkesin de sona erecek. Cumhuriyet Rallisi’nde gruplarında ilk üçe girenlere ödül olarak Cumhuriyet Altını verilecek.

Ralliye katılacak olan yarışcılar arasında, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim’de bulunuyor. Otomobil sporlarınında 39 yıldır yarışan Mithat Diker’de, efsane otomobili Ford Escort Mk2 ile rakiplerine karşı mücadele edecek. Cumhuriyet Rallisi’nde ilk kez parkura çıkacak Özge Bülbül, yarışın tek bayan pilotu olarak, finiş görmesi halinde Bayanlar Kupasını kazanma şansını yakalayacak. Ege otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından organize edilen ralliye İsabeyli Belediyesi en büyük desteği sağlıyor. 29-30 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik boyunca sporcuları, takım personellerini ve yarış meraklılarını İsabeyli Belediyesi ağırlıyor olacak.

Yarışmalar hakkında bilgi veren İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, “Beldemizde 6 yıldır yarış organizayonları düzenliyoruz anacak Cumhuriyet Rallisi’nin bizim için ayrı bir önemi var. Ege Otomobil Sporları Kulübü ve Belediyemiz büyük bir özveri ile sportif ve görsel olarak başarılı bir yarış organize etmek için çalışıyoruz. İlk kez geçilecek bu parkur eminim yarışçılarımızın hoşuna gidecek. Başarılı bir yarış olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son 70 haber

1 Yorum - “Ege, Cumhuriyet Rallisi’ne odaklandı”

  1. deniz yılmaz

    özge bülbül diyorum.. başka da bişey demiyorum :)

Yoruma kapalı

Go To Top