Andoff, Kızılcahamam için seferber oldu!

Ankara Offroad Kulübü’nün (ANDOFF) hafta sonu Kızılcahamam’da yapılacak olan offroad yarışında starta sayılı saatler kala yarışa katılacak ekipler de belli olmaya başladı. Bugün kapanacak olan kayıt listesinde, dün akşam itibarıyla 14 yarışçının adı yer alırken, 4 yarışçının da kayıt formunu bugün kulübe ulaştırması bekleniyordu.

ANDOFF‘un geleneksel çarşamba akşamı toplantılarının dün yapılanı, yarıştan önceki son toplantı  olması nedeniyle kulüp üyesi yarışçıların yaygın katılımı ile gerçekleşirken, dün gün boyu Kızılcahamam’da çalışmalarını sürdüren organizasyon ekibi de kulüp lokaline gelerek son bilgileri sıcağı sıcağına üyelerle paylaştılar.

Bu arada, yarışın ve etaplarının yapımına destek veren ODTÜMOST (Orta Doğu Teknik Üniversitesi Motor Sporları Topluluğu) üyesi gençler de dün öğleden sonra lokalin bahçesinde yarış malzemelerini tasnif edip Kızılcahamam’a transferine hazır hale getirdikten sonra geleneksel çarşamba toplantısına katılarak ortama sinerjilerini dahil ettiler. 

ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik, Kızılcahamam’daki son durum hakkında yarışçılarına ve üyelerine bilgi verirken, tüm üyelerinden yarışa katılmalarını, katılamayacak üyelerin ise organizasyonda görev alarak destek olmalarını istedi. Parkur ve etaplar hakkında da yarışma direktörü Turhan Yalçın’dan güncel bilgileri alan ANDOFF üyesi yarışçılar da dün gece hem yarışa kayıtlarını yaptırdılar hem de araçların yarış alanına sevki için ortak çalışma sergilediler.

Dün akşam itibarıyla, yarışa kayıtlarını yaptıran ANDOFF üyesi Ankaralı yarışçılar, Himmet Şengül, Ümit Güvendik, Mustafa Altıntaş, Yunus Ayhan, Mustafa Özgiray, Şahin Demiray, Bülent Taşkın ve Levent Altınışık olurken, yine Andoff üyesi Tarsuslu İsa Ataman’la, Ankaralı Hasan Armutçu’nun da yarışa katılacaklarını bildirdiklerini ve kayıt formularını bugün gün içinde kulübe ulaştıracakları öğrenildi.

Kızılcahamam’daki yarış için kayıt yaptıran diğer yarışçılar ise, İstanbul’dan Volkan Gönülalan, Gökhan Ali Yazıcı, Tekirdağlı Cengiz İnceli ve Zonguldaklı Engin Kurtar oldular. Yine İstanbul’dan Ahmet Tınkır, Güneş Top ve Nihat Keskin ile Giresunlu Ufuk Bendemir’in de yarışa katılmak üzere formlarını son gün olan bugün kulübe ulaştıracakları belirtildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top