Andoff, Kızılcahamam’a hazırlanıyor..

Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. Yarışı Andoff’un Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 6. Ulusal Off-Road Yarışı?nı Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü organize ediyor. 22-23 Ekim tarihlerinde Kızılcahamam?da yapılacak yarışma Andoff’un bu yıl düzenleyeceği ikinci ulusal yarış.

Her biri farklı karakterde olan 3 farklı parkur üzerinde koşulacak etaplar hem yarışmacılar, hem de seyirciler için gayet keyifli olacak. 9 km lik 30 kapılı tamamen doğal orman geçişleriyle dolu Andoff etabı cumartesi günü geçilecek. 6 km ve 18 kapıdan oluşan ve seyirciler için özel olarak seyir maksatlı tasarlanmış Coşkun Ünal etabı yapay engellerle dolu bir etap ve hem cumartesi hem Pazar günü geçilecek. Suyap etabı, yarışın en sert etabı ve 9,8 km uzunluğunda, 21 kapıdan oluşuyor. Bolca su geçişi ve taşlı yüzeye sahip olan etap su yatağında ve  köprü geçişleriyle oldukça seyirlik bir etap ve de sadece pazar günü geçilecek. 

Ulusal yarış olması durumuyla iki gün boyunca sürecek yarışta izleyiciler, cumartesi akşamı Kızılcahamam ilçesinin doğal ve sıcak yapısı içerisinde yarış camiası ile birlikte olabilecekler. Ankara, İstanbul, Sakarya, Mersin, Tarsus, Sinop, Bolu,Tekirdağ, Safranbolu, Bursa, Denizli gibi birçok merkezinden yarışmaya katılacak yaklaşık yirmi yarışmacı sezonun altıncı yarışında oldukça çekişmeli bir mücadele için girecekler.

Kayıtları 10-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan yarışa gelecek olan seyirciler için Kızılcahamam sapağından itibaren ulaşımı rahat sağlamaları için güzergah boyunca yönlendirmeler olacak. İlk arabanın startı 22 Ekim cumartesi günü saat 13:43?te verilecek ve yarışın birinci günü saat 16?da bitecek. 23 Ekim pazar günü ilk araç startı 11.03?te olacak. 17:30?da yapılacak ödül töreni ile yarışma son bulacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top