Yeni ‘R2’ler teftişten geçti!

Ford takım garajında yeni sezon için hazırlanmakta olan iki adet yeni R2‘de çalışmalar hızlandırıldı. Siyah renkteki çifte kasa komple soyulup güçlendirilirken, diğer taraftan da Fiesta’lara montajlanacak yarış ekipmanları da yurt dışından garaja ulaştı ve tasnif edilerek ‘görücüye’ çıkarıldı!

Fiesta R2’lerin sahipleri Eskişehirli ralliciler Ender Banaz ve Onur Sürmeli, garajda bu sabah katıldıkları son durum toplantısından önce hem araçlarını ve hem de yedek parçaları yakından görüp inceleme fırsatı da buldular.

Tek bir R2’ye montajlanmak üzere tasnif edilen yarış ekipmanlarının sayıca fazlalığından etkilenen Eskişehirli rallicilerin yeni ralli otomobillerinin son durumlarını ise yine önce sadece Ralli Ajansı görüntüledi ve yayımladı.

Halen Fiesta ST ile yarışan Onur Sürmeli ve benzer bir otomobille oğlu Buğra’yı yarıştıran Ender Banaz, şampiyonada iki çeker rekabetinin güçlü ismi haline gelen Orhan Avcıoğlu‘nun kullandığı fabrika R2’sinin benzerlerini yıl sonuna doğru tamamlanmış bir şekilde teslim alacaklar.

Yeni sezonda R2’lerle yarışmak üzere gün sayan Eskişehirli ralliciler, programda gelinen noktayı takım direktörü Serdar Bostancı ile değerlendirdikleri toplantıdan sonra, öğle saatlerinde garajdan ayrılarak Eskişehir’e geri dönmek üzere yola çıktılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top