İSOFF Challenge?ta şampiyon belli oluyor!

İSOFF Challenge?ın üçüncü ve son ayağı, 2 Ekim Pazar günü Kemerburgaz Off-Road Pistinde koşuluyor. F1 formatında bir 4×4 yarışı düzenleyen İSOFF, Türkiye?de ilk kez denenen bu tempolu ve heyecan dozu yüksek format ile, motor sporları seyircilerine farklı bir seyir deneyimi yaşatıyor.

İSOFF Challenge?da, saat 11.00?de başlayacak seeding turlarının ardından saat 15?de 21 yarışçı ekip tur zamanlarına göre start ışıklarının önüne sıralanacaklar. Yeşil ışıkların yanması ile birlikte aynı anda start alan yarışçılar, 15 tur boyunca en yakın rakiplerini devamlı enselerinde hissederek finiş bayrağını ilk gören ekip olmaya çalışacaklar. Bu arada da yoğun balçık geçişleri, atlama rampaları, su geçişleri gibi bildik 4×4 engellerde de takılmamaya, yarış dışı kalmamaya gayret edecekler.

Seeding turları ile start arasında seyircilere bir de sürpriz var: Volkswagen tarafından üretilen ilk pick-up hakkında bilgi almak isteyenler, seyirci alanında kurulan standda kayıt yaptırarak 4×4 sürüş heyecanını profesyonel yarışçılar tarafından hazırlanan bir off-road parkurunda yaşayabilecekler.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top