Körfez Pisti’nin İdari Müdürü Murat Kaya oluyor!

Körfez Yarış Pisti’nin yeni ‘patronu’ belli oldu; Murat Kaya!..

Federasyonun, işletmesini İstanbul Motorsporları Kulübü’nden geri aldıktan sonra GSGM ve Spor Toto’dan çıkarttığı ödenekle yeniden yapılandırdığı Körfez Yarış Pisti’nde hazırlıklar son aşamaya gelir ve 17 Eylül’deki Türkiye Pist Şampiyonası ile yeniden spora hizmet etmek üzere geri sayıma geçilirken, yeni dönemde pistin idari müdürü de belli oldu.

Bir kaç hafta önce, piste müdür olarak görev yapmaya başlayan Bülent Süalp‘in, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Mazhar Demiralp‘in yerine Federasyona Genel Sekreter olarak atanmasından sonra Körfez Pisti’nde boşalan idari müdür koltuğuna Murat Kaya‘nın getirileceği öğrenildi.

İzmitli olan ve Gölcük’te oturan Kaya, Spor Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olduğu Federasyonda Türkiye Pist Şampiyonası Direktörlüğü’nün yanı sıra Türkiye Ralli Şampiyonası ASN’i olarak da aktif görevler üstleniyordu.

Murat Kaya‘nın Körfez’e atanmasının ilk yarıştan önce yapılacağı belirtilirken, yeni dönemde pistin işletilmesinde etkili rolü üstleneceği ve farklı organizasyonlarla Körfez’in daha aktif hale geleceği ifade ediliyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top