Blok?un yeni videosu bir saatte 1 milyon tıklandı!

Dünya Ralli Şampiyonası?nın yıldızlarından Amerikalı pilot Ken Block?un yeni çıkan ve hit serinin dördüncü videosu ?Ken Block Gymkhana 4? Megamercial Hollywood tarafından piyasaya sürüldü. DC Ayakkabı tarafından sponse edilen video ünlü yönetmen Ben Conrad tarafından sahibi olduğu film şirketi Logan Hollywood Universal stüdyolarında beş günlük bir süre içinde çekildi. Blok, 600 beygirlik Ford Fiesta Hybrid fonksiyonlu aracı ile muhteşem sürüş için tüm hünerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Wrc.com’un haberine göre, Ken Blok ?her Gymkhana filmi, sert ve zorlukta çıtayı yükseltiyor? dedi ve ekledi; ?bu yüzden büyük bir Hollywood yapım şirketi olan Universal Studio mükemmel bir yer sağladı. Film setleri birbirinden farklı ve gerçek hayattaki engellerle oluşturuldu. Kesinlikle Gymkhana 4 serinin en iyi filmi, aynı zamanda bu filmlerin yapılması en zor ve en tehlikeli sürüşlerle dolu olanı.?

Blok, ?Dünyalar Savaşı? ile sürüş filmi ?Psycho Geleceği?, ?Bates Motel? ve ?Jaws? ile video piyasasında rekabete çıkmadan önce, ?Ken Block Gymkhana videoları bir fenomen haline geldi, bu yüzden gerçekten daha da ileri bir film yapmamız için herkes bize baskı yaptı? dedi. DC pazarlama başkan yardımcısı Jeff Taylor ise, ?En ileri film teknolojileri kullanarak çekilen Gymkhana 4?ün üretim kalitesi benzersiz. Gymkhana 4?de Blok becerisini herkese bir kez daha gösteriyor.? diye konuştu.

Gymkhana dizi filmlerin YouTube’da bugüne kadar 110 milyondan fazla kez tıklandığı belirtiliyor. Serinin son bölüm ise ilk 24 saat içinde tam bir milyon kez izlendi. Bugün başlayacak olan WRC randevusu Almanya Rallisi?nde Monster World Rally Team Ford Fiesta RS WRC ile yarışacak olan Blok, dün (Çarşamba) ise Trier X Boot mağazasında hayranlarına imza dağıttı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top