Delege savaşları sıcak dinlemiyor!

Federasyon yönetimi ile muhalefet arasındaki ?ihtar? çekişmesi, yazın kavurucu sıcağına rağmen artarak etkisini sürdürüyor. Olağanüstü genel kurul çağrısı için yeter sayıda delegenin desteğini arkasına aldığını ileri süren muhalefet biran önce genel kurul yapılması için  bastırırken, diğer taraftan da Federasyon yönetimi kendilerine ?ihtar? gönderen delegeler üzerinde baskı uygulayarak yeter sayı çıtasını düşürmeye uğraşıyor.

Noter kanalıyla gönderdikleri ?olağanüstü genel kurul talebini? geri almaları için bazı delegeler üzerinde maddi ve manevi baskılarını arttıran Federasyonun, son günlerde Konya ve Sakarya?dan sonra Adana?da da delegelere yönelik benzer tutum içinde olduğunu ileri süren muhalefet ise aldıkları bu duyumlar üzerine temasa geçtikleri delegeleri ilk kararlarını değiştirmemeleri konusunda uyardı.

Sakarya’nın iki ay önce değişen yönetimin yeni başkanı nezdinde Sakarya’dan gönderilen ihtarları geri aldırma uğraşısı veren Federasyonun, son olarak Adana kulübü üzerinde benzer bir baskı uyguladığı da öğrenildi. Federasyon yönetim kurulunun bir üyesinin, Adana’daki nüfuzunu kullanarak, yarışlarında sponsor olma teklifini ilettikleri Adana kulübünden delegelerinin ihtarlarını geri çekmelerin istediği ileri sürüldü. Olağanüstü genel kurul için gerekli sayının da üzerinde ihtarın noterlerden gönderildiğini ileri süren muhalefete karşın, bu konuda federasyondan herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top