Göksu’dan alkışlarla uğurlandı

Dün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Mazhar Demiralp, bugün Genel Sekreter olarak çalıştığı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun merkez binasından birkaç yüz metre uzaklıktaki Şehit Er Ersin Güner İlkokulu’nda düzenlenen bir törenden sonra, ebedi istirahatgahı olan Ankara’ya defnedilmek üzere İstanbul’dan alkışlarla uğurlandı.

Otomobil sporları camiasının önde gelen isimleri ve sevdikleri ile mesai arkadaşlarının katıldıkları tören, saat 16’da cenazenin okul bahçesine getirilmesi ile başladı. Törende TOSFED Yönetim Kurulu üyesi Erdal Tokcan bir konuşma yaparken, ardından söz alan büyük oğlu Mert, duygu dolu konuşmasıyla dinleyen herkesi duygulandırdı. Daha sonra söz alan merhum Demiralp’in yakın mesai arkadaşı TOSFED  Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker, kısa ama duygu yüklü konuşmasını zor tamamladı.

Ardından, TOSFED görevlisi Serhan Acar’ın çağrısı ile törene katılan herkesin alkışlarıyla omuzlara alınan cenaze, bahçe kapısında bekleyen nakil aracına kadar da alkışlar altında götürüldü. Cenazenin aracı yerleştirilmesinden sonra, cemaatten helallik alındı, dualar okundu. Daha sonra nakil aracı Ankara’ya gitmek üzere yola koyuldu.

İstanbul’daki törene Federasyon adına Erdal Tokcan, Halük Ünsal, Metin Çeker, Doğan Ekmekçi, eski Genel Sekreter Banu Başeren, Kulüpler Birliği Platformu Eşbaşkanları Satvet Çiftçi ve Oyman Atabay, TOSFED Yönetim Kurulu eski üyelerinden Selim Topaloğlu, İSOK Başkanı Hilmi Orbay, Kosder Başkanı Ceyhun Yalçın, İSOFF BAşkanı Aslan Benzesin başta olmak üzere çok sayıda federasyon ve kulüp yöneticileri katıldılar.

Mazhar Demiralp’in İstanbul’daki törenine katılanlar diğer sporcu ve yöneticiler arasında ise Vedat Diker, Yeşim-Serdar Bostancı, Duygu-Şevki Gökerman, Kemal Gamgam, Bülent Süalp, Murat Bostancı, Orhan Avcıoğlu, Beyza Avcıoğlu, Hakan Dinç ve Ali Dinç, dikkat çektiler.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

 

 

 

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top