Mazhar Demiralp, trafik kazasında hayatını kaybetti

Türkiye Otomobil  sporları Federasyonu Genel Sekreteri Mazhar Demiralp, bugün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Öğleden sonra saat 15 civarında olduğu beliritlen zincirleme trafik kazasının ardından Derince Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demiralp’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Hafta sonu yapılan Kocaeli Rallisi’nde Federasyon adına görev alan Demiralp’in ani vefatı camiada şok etkisi yaptı. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevdikleri ile sporumuza baş sağlığı diliyoruz.

Federasyon tören düzenliyor.. Mazhar Demiralp için yarın (3 Ağustos Çarsamba) TOSFED’in yer aldığı Göksuevleri sitesinin içinde bulunan Şehit Er Ersin Güner İlkoğretim Okulu’nun bahçesinde saat 16:00 da bir anma töreni düzenlenecek. Merhumun cenazesi 4 Ağustos Perşembe günü, Ankara’da defnedilecek.

TIR’a arkadan çarptı.. Bizim Kocaeli gazetesinin haberine göre, kaza TEM Otoyolu’nun Hereke mevkiinde meydana geldi. Aynı bölgede bu olaydan yaklaşık 10 dakika önce meydana gelen kaza nedeniyle trafiğin ağırlaştığı sırada, Mazhar Demiralp’in kullandığı 34 HJ 2935 plakalı otomobil, aniden fren yapan ve önde giden Ramazan Çetinkaya yönetimindeki 34 DL 0646 plakalı TIR’a  arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Mazhar Demiralp, trafiğin  iyice kilitlenmesi nedeniyle olay yerine güçlükle ulaşan ambulansla Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Mazhar Demiralp burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

5 Dakika ara ile iki kaza! Kaza ile ilgili haber geçen diğer bir Kocaeli gazetesi, Çağdaş Kocaeli’nin haberine göre, Körfez ilçesinde TEM Otoyolu’nda 5 dakika arayla 100 metrelik mesafede meydana gelen 2 farklı kazada toplam 6 kişi yaralandı. TEM Otoyolu Hereke mevkisinde Fatih Mehmet Akbulut’un kullandığı 34 EFB 06 plakalı otomobil, bariyerlere çarptı. Bu sırada arkadan gelen Eyüp Melen yönetimindeki 34 UG 7481 plakalı tır, Akbulut’un otomobiline çarparak durabildi. Murat Mohaç Dikgez idaresindeki özel bir şirkete ait para aracıyla Ali Çeker’in kullandığı 26 KR 923 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Kazada Akbuluk, Dikgez ve Çeker ile Gülşah Çeker ve Zuhal Ay yaralandı.

Bu kazanın 100 metre gerisinde ve 5 dakika sonra ise Mehmet Mazhar Demiralp’in kullandığı 34 HJ 2935 plakalı otomobil, Ramazan Çetinkaya idaresindeki 34 DL 0646 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Demiralp yaralandı. Kazaların hemen ardından TEM Otoyolunun İstanbul istikameti ulaşıma kapatılarak, yaralılar Derince Eğitim ve Araştırma ile Körfez Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesinin ardından yaklaşık 1 saat ulaşıma kapatılan yol yeniden ulaşıma açıldı. Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolunun İstanbul istikametinde yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Son 70 haber

25 Yorum - “Mazhar Demiralp, trafik kazasında hayatını kaybetti”

  1. Mazhar abi sen bizim her şeyimizdin… Cennet mekanın olsun!

  2. erdem tolga nalçacı

    OLMADI MAZHAR ABİ…YAPILACAK ÇOK İS VARDI DAHA…

  3. erdem tolga nalçacı

    KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM…TÜM OTOMOBİL SPORLARI CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN…

  4. Başımız saolsun…:(

  5. Mazhar kardeşimize Allah’tan rahmet ailesine sabırlar dilerim

  6. başımız sağolsun :(

  7. Mazhar abi senden öğreneceğimiz çok şey vardı daha, bu vakitsiz veda bizleri çok üzdü, mekanın cennet olsun… Kocaeli Gözetmen Kurulu

  8. sezgin akyıldız

    Mazhar abi sen bizim ışığımızdın nasıl bu kadar erken kararttın ışığımızı…Mekanın cennet olsun

  9. ahmet bozankaya

    allah rahmet etsin mekanı cennet olsun,öğretmenlerin yeri cennettir zaten mazhar ağbide bizim öğretmenimizdi

  10. Allah rahmet eylesin. Bu sporda kendisinden çok şey öğrendik. Tüm camianın başı sağ olsun.

  11. hala inanamıyorum, başımız sağolsun :((

  12. Motorsporları çok değerli bir insanı kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

  13. Melih Talha Arslan

    Allah rahmet eylesin..çok değerli bir insandı,bu sporda kendisinden çok şey öğrendik mekanı cennet olsun…ESGK(Eskişehir Gözetmen Kurulu)

  14. Melih Talha Arslan

    Allah rahmet eylesin..çok değerli bir insandı,kendisinden çok şey öğrendik mekanı cennet olsun…ESGK(Eskişehir Gözetmen Kurulu)

  15. Melih Talha Arslan

    tüm motorsporları camiasının başı sağolsun..üzerimizde emeği çoktu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ESGK(eskişehir gözetmen kurulu)

  16. Kenan Ulucoşgun

    Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti. Abilerin Abisi Mekanın Cennet olsun! Seni çok sevdik, seni kalbimize sakladık.

  17. daha pazartesi sabahı toplantı yaptık inanamıyorum çok üzüldüm ailesine sabırlar diliyorum.

  18. Rıfat UGURLU (ANDOFF)

    Otomobil sporları camiası çok büyük bir duayeni’ni kaybetmiştir.Bir Ankaralı olarak bize her zaman destek oldun.Seni hiç unutmayacagım.Geride kalan ailene, sevenlerine ve tüm camiamıza baş saglıgı dilerim.Mashar abi mekanın cennet olsun.

  19. Ekip ruhuna inanan bir insandı.’Bizim çocuklar’ derdi. Çocuklar şimdi öksüz kaldı. Keyifli, pozitif enerjili, vizyon sahibi, değerli bir kişiyi kaybettik. Sevgili Meriç ve ailesine başsağlığı diliyorum yurtdışından.

  20. Allah rahmet eylesin,camiamızın başı sağolsun.

  21. Yaşar Yıldırım

    Çok Değerli Duayeni Kaybettik Allah’ tan Rahmet Geride Kalanlara Sabır Versin, Mekanı Cennet Olsun. Mazhar Abi Şimdi Kim Bağıracak, Bizim Bu Hakem Kardeşlerimize. Hepsi Seni Çok Özleyecek, Daha Öğrenilecek Çok Şey Vardı senden.

  22. Hiç yorulmazdı, yorulsa da çaktırmazdı güçlü insandı… Değerli eşine canım kardeşlerim Mert ve Meriç’e Allah sabır versin… Başımız saolsun.

  23. Gonul youngblood (Teyzen)

    Canım Mazhar’ım; seni çok özliyecem.senin ikinci annen. Evlatlarım ve ben, sana nur icinde yat deriz. Yerin ve sevgin sonsuz güzel oğlum, Tanrım seninle olsun.

  24. Ayşe Yıldırım

    Güle güle Mazhar abi. Seni hiç unutmayacağız.

  25. sanırım 95 senesi idi…kazan eski ralli kros parkurunda start almak üzereyim…sağ kapı camının açık olduğunu gören Mazhar abi arabamın yanına geldi kapat ulen şu camı dedi…ben de abi cam yok ki kapatayım dedim..Mazhar abi ufak bir dumur halinden sonra bana iyi bir söylendi sanırım o an beni allaha havale etmişti…Mazhar abi sana kelimeler yetmez mekanın cennet olsun…

Yoruma kapalı

Go To Top