Cem Özdemiroğlu, Hitit’te parkura geri dönüyor!

Geçen yıl katıldığı İstanbul Rallisi’nde takla attıktan sonra bir süre parkurlardan uzak kalan Ankaralı rallici Cem Özdemiroğlu, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Hitit Rallisi ile parkurlara geri döneceğini” söyledi.

Evo 9’u ile ‘3,5 takla’ attıkları kazada rollcage ile tavan arasına sıkışan sağ elinin ikinci parmağı zedelenen Cem Özdemiroğlu, geçen süreçte eli ilgili bir sorunu kalmadığını belirtti.

Pazar günü tırmanma yarışını izlemek üzere Abant’a giden Cem Özdemiroğlu, içindeki yarışma isteğini köreltemediğini ve Hitit’te birlikte yeniden direksiyon başına geçeceğini ifade etti.

Yoğun iş seyahatlari nedeniyle fazla zaman ayıramayacak olmasından dolayı tüm şampiyona kovalama şansı olmayacağına vurgu yapan Özdemiroğlu, yine de bazı rallilerde yarışmayı çok istediğini yineledi.

ERC Boğaziçi Rallisi’ne, bir iş seyehatine denk gelmesi nedeniyle çok istemesine karşın katılamadığını belirten Özdemiroğlu, bir Ankaralı olarak Hitit’te start almayı planladığını söyledi.

Kazadan sonra Evo 9’u İstanbul’da onarılan ve garaja çekilen Cem Özdemiroğlu, yeni sezonda ERC, İstanbul, Kocaeli ve Hitit rallilerinde yarışmayı da planlıyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top