İSOFF, 80’lere geri götürüyor!

80’li yıllarda genç olan, 80’li yaşlarda olan, 80’li yıllarda doğan off-road’cular ve 80’lik arabaları olanlar; 9 Temmuz Cumartesi akşamını boş bırakın! İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF), Kısırkaya’da kumsal, ateşbaşı, dans, müzik ve eğlence dolu 4x4x5’ler, yani 80’ler Partisi’ne davet ediyor..

Kemerburgaz, Kısırkaya’da kumsalda şenlik ateşini yakıp müziklerimizi açıp dans edilecek. İsteyen şarabını, birasını ve mezesini yanında getirecek, isteyen eğlence sürerken İSOFF’a ayrılmış bölümde ücreti karşılığı yemek yiyebilecek. İSOFF, parti anonsunda “müzik bizden, ateş bizden, çağırmak bizden, gerisi ortak” diyor.

Bu arada, beraberinde permalar, uzun saçlar, peruklar, taytlar, 80’li yılların makyajları, çiçekli gömlekler, ispanyol paça pantalonlar, apartman topuklar, ya da 80’lik herhangi bir şey getirmeyenlerin parti sonunda denize atılacağını da belirtiliyor. Kulübün açıklamasında, saat 20’de toplanılacağı, 9 gibi müziğin başlayacağı ve sabaha kadar devam edeceği vurgulandı. Gece ile ilgili konaklama sahilde kamp, ya da kendi evine dönüş şeklinde.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top