Boğaziçi’nde start vakti!

Boğaziçi Rallisi’nde starta sayılı dakikalar kala, rallinin bugünkü programında yer alan shakedown etabında en iyi zaman, İtalyan rallici Luca Betti’den geldi. Peugeot 207 S2000’i ile Betti,  km’lik etabı 2 dakika 15 saniyelik zamanıyla geçti. Vatandaşı Travaglia ise, Fiesta S2000 ile 7 salise farkla shakedown’da ikinci en iyi zamanı kaydetti.

Polonyalı Oleksowich, İtalyanların ardından +8 salise ile günün üçüncü zamanını yaptı. Rallinin podyumu için mücadele edecek olan üç yabancı pilotun shakedown performansları, bugünün etaplarında da mücadelenin yakın geçeceğini gösterdi. Shakedown’da Türk pilotlar içerisinde en iyi zamanı ise Ercan Kazaz yaptı. Evo 10’u ile Kazaz’ın 2.23.5 ile geçtiği shakedown etabını 13 yarışmacı kullandı.

Rallinin Sabiha Gökçen havalimanındaki servis alanında hareketlilik ise iyice arttı. Shakedown’dan dönen ekiplerin de katılımları sonrası servis alanında son rötuşlar yapılıyor. Start öncesi basın toplantısı saat 14’te yapılacak. İtalyan ralliciler Travaglia ve Betti, Çek pilot Tlustak ve Ercan Kazaz ile Yağız Avcı’nın katılacakları basın toplantısından sonra, start tak’ı etrafındaki yoğunluk artacak. Avrupa Ralli Şampiyonası’nın İstanbul ayağına Erc ve ulusalda toplam 53 araç katılacak. Dün, ajans haberlerinde katılmayacağı belirtilen Hülya Tanrıbilir’in rallide start alacağı bildirildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top