Andoff, Hasandede’de gövde gösterisine hazırlanıyor!

Otomobil sporlarında muhalefetin merkezi kulübü olarak bir yandan gündemi etkileyen Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (Andoff), diğer yandan da düzenleyeceği mahalli yarışla gövde gösterisine hazırlanıyor! Ulusal takvimde yer alan sezonun açılış yarışını ‘yapmayarak’ muhalif tavır sergileyen kulüp, Hasandede’de gelenekselleştirmek istediği organizasyonun ikincisini ‘mahalli’ formatta düzenleyecek olmasına karşın, geçen hafta Sakarya’daki ulusal yarışın düşük katılımına nazire yaparcasına mahalli yarışında 23 araca start vermeye hazırlanıyor.Andoff’un mahalli yarışına sponsor olan Hasandede Belediyesi’nin tüm konaklamaları, Tüpraş’ın ise araçların nakliye masraflarını karşılamaları, Selasya’nın da bir ton yakıt desteği vermesi, mahalli yarışın ulusal yarıştan daha çok ilgi toplamasında diğer etkenlerin başında geldi.

Edinilen bilgiye göre, Hasandede Mahalli Yarışı’na katılacak olan Andoff üyesi yarışçılar şunlar; Cemil Islıkçı, Ümit Güvendik, Yunus Ayhan, Himmet Şengül, Arif Değirmenci, Mustafa Özgiray, Hasan Armutçu, Mustafa Altıntaş, Şahin Demiray, Levent Altınışık, Bülent Taşkın, Serkan Sarıkaya. Hasandede’ye ayrıca Tarsus’tan Kemal Kurt ve İsa Ataman, Sinop’tan Mehmet Hancı ve Yılmaz Çetinalp ve Karabük’ten Ahmet Demir ile birlikte iki yarışçı daha mücadeleye dahil olacaklar.

Cumartesi sabahı 9’da Ankara’dan hareket edecek olanTIR’larla yarış araçları nakledilirken, öğleden sonra araçlarla şehir turu ve ağaç dikiminden sonra, saat 16-18 arası parkurda antrenmanlar tamamlanacak. Yarışın idari ve teknik kontrolleri dre cumartesi günü tamamlanarak, pazar günkü program sadece yarışa ayrılmış durumda. Öte yandan 2’nci Hasandede Mahalli Yarışı’nda üç ayakta toplam 42 km’lik özel etap geçilecek. Andoff ve Hasandede adlarını taşıyan iki farklı etapgta gün boyunca üçer kez mücadele edecek olan yarışçılar pazar günü saat 16’da finiş görecekler.

Hasandede Belediyesi‘nin de destek verdiği mahalli yarış öncesi, beldede ağaç dikimi gerçekleştirerek etkinliğin alanını genişletecek olan Andoff’un pazar günkü yarışı için sadece kulüp üyeleri değil, Karabük’ten Tarsus’a, Sinop’tan Tekirdağ’a farklı şehirlerden de offroad ekipleri kayıt yaptırdılar.

Yarış haftasının ‘çarşamba’ toplantısında kulübün Söğütözü’ndeki lokalinde bir araya gelen Andoff üyesi offroad yarışçıları, bir yandan yarışa kayıtlarını tamamlarken, diğer taraftan hem yarış öncesi fikir alışverişi yaptılar hem de geleneksel lokal toplantılarının birinde daha birbirleriyle biraraya gelmenin keyfini çıkarfdılar.

Andoff Başkanı Muharrem Çelik ve yönetim Kurulu üyeleri Yunus Ayhan, Şahin Demiray ve Cafer Altıntaş, gece boyunca kulüp üyeleri ile yakinen ilgilenirlerken, kulüp üyesi yarışçılarını da start için geri sayıma geçildiği çarşamba akşamı erkenden parkur heyecanının sardığı gözden kaçmadı.

Aydın Hosgor | Spor Ajansı

Son 70 haber

2 Yorum - “Andoff, Hasandede’de gövde gösterisine hazırlanıyor!”

  1. Sevgili ANDOFF’lular ve offroad sevdalıları YOL BİTERSE Programı Hasandede yapılacak olan mahalli yarışta yine yanınızda olacak.yarıştan sonraki ilk pazar 21,30 da TRT ANADOLU ekranlarında buluşalım yarış heyecanını YOL BİTERSE farkıyla birlikde birkere daha yaşayalım. YOL BİTERSE Pazar günleri 21,30 da TRT ANADOLU yu uyduda D SMART 103,TELE DÜNYA 43

  2. ve http://www.trt.net.tr linkinden canlı olarak seyredebilirsiniz.

Yoruma kapalı

Go To Top