Muhalefetin lideri, anketin de lideri!

Ralli Ajansı’nın okurlarının görüşlerini yansıtmak ve nabzını tutmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği anketlerden ikisi daha tamamlandı.

Sporumuzun içinde bulunduğu yönetim-muhalefet kavgasını sorguladığımız ilk anketimize 116 geçerli oy kullanıldı. 86  Oy ve ezici bir oranla (%74) en çok seçilen tercihte “muhalefet haklı” bulundu! Yönetime hak verenler ise 17 oyda (%15) kaldı. Her iki tarafı da haklı bulanlar 7 oy ((%6), herhangi bir fikri olmayanlar ise 4 oy (%3) kullandılar. Anketin diğer seçeneği için ise sadece 2 oy kullanıldı.

Muhalefetin lideri, anketin de lideri!

İkinci anket ile, “bugün seçim olsa kime oy verirdiniz?” sorusuna yanıt aradık. 141 geçerli oyun kullandılığı bu ankette ise, muhalefet lideri Satvet Çiftçi 45 oy ve %32 oran ile en çok tercih edilen aday oldu. Federasyon Başkanı Mümtaz Tahincioğlu sadece 13 oy (%9) alabilirken, Spor Kurulu Başkanı Metin Çeker’e 25 oy (%18) çıkması dikkat çekti. TOSFED Kurucu Başkanı Oyman Atabay 14 oy (%10) alabilirken, bir o kadar oy da “hiç birisi” seçeneği” tercih edildi. Federasyon Genel Sekreterine 8, eski yönetim kurulu üyeleri Faruk Süren ve Aytaç Kot’a 7’şer oyun çıktığı ankette ‘fikri olmayanlar’ 2, ‘diğer’ seçeneği ise 6 oy aldı.

Listemizde yer verilmemesine karşın, diğer seçeneğini tercih edenlerin yazdıkları başkan adayları birbirinden ilginçti ama en dikkat çekicisi tercih “Ankaraya!” oldu!

Çok oy kullanımına engel.. 1 Ay boyunca yayında kalan anketlere konulan kilitle, her IP’den sadece bir oy kullanılmasına izin verilmesi, kullanılan oy sayısını şişirmediği gibi, gerçek değerlere en yakın oranların tespitine imkan tanımış oldu.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top