Federasyona ‘ihtar’ yağıyor!

Federasyona olağan üstü genel kurula  gidilmesi konusunda ihtarname gönderen delegelerin sayısı 30?u buldu. Kulüpler Birliği Platformu?nda yayımlanan listenin zaman içinde yenileneceği vurgulanırken, gönderilen ihtarnamenin de bir örneği yayımlandı. Noterden gönderilen ihtarnamede, ?Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Genel Kurulunun aşağıdaki gündem ile olağanüstü toplantıya çağrılmasını arz ve talep ederim? ifadesi bulunuyor.

Gündemde ise, hazirun cetvellerinin delegeler tarafından imzalanması, toplantı yeter sayısının bulunduğunun ilanı ve toplantının açılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Divan Başkanı ve Divan üyelerinin seçimi, gündemin okunması ve oylanması, Divan Kuruluna olağanüstü genel kurul toplantı tutanaklarını imzalama yetkisi verilmesi, Federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi, Federasyon denetleme kurulu üyelerinin seçimi, Federasyon disiplin kurulu üyelerinin seçimi, dilekler ve kapanış var.

 TOSFED?e olağanüstü genel kurul için ihtar çeken delegelerin isimleri ise şunlar; Satvet Çifçi, Oyman Atabay, ilmi Orbay, Muharrem Çelik, Hakan İpkin, Barış Türkkuşu, Şahin, Demiray, Cafer Sarıaltın, Kemal Özden, Yunus Ayhan, İsmail Aydın, Mehmet Özenç, Cihat Bayar, Savaş Ercan, Murat Sekizli, Mehmet Fatih Yeşilyurt, Hikmet Burhaboğlu, Meliha Yalçın, Mehmet Ali Aygün, Soner Atlaş, Murat Küçükmehmetoğlu, Cevdet Durdu, Çetin Şentürk, Nuh Dursun Aktan, Levent Demirel, Yılmaz Çetinalp, Necip Tekin, Ayşe Durdu, Cemil Yiğit, Merve Akkaya.

Tüzüğe göre, son mali genel kurulun hazirun cetvelinde yer alan 196 delegenin yüzde 40’ına denk gelen 80 üyenin imza atması halinde, yönetim iki ay içerisinde olağanüstü genel kurulu toplamak zorunda bulunuyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top