Lokal arayışındaki ANDOFF, Hasandede’de ağaç dikecek!

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü, bir yandan ‘lokal’ arıyor, bir yandan da 23 Nisan etkinliği için gün sayıyor! Son haftalarda yönetime muhalif çıkışları ile dikkat çeken Andoff, Ankara’nın Söğütözü mevkiindeki müstakil binasını yakın zamanda tahliye etmek zorunda.

Lokalin arkasındaki arazide yükselen çifte gökdelenlerin kulübün bahçesinden önemli bir bölümü aldığı gibi, önceki yıllara göre çok farklılık gösteren bölgede kulübün bulunduğu müstakil binanın yerine, mülk sahibi belediye tarafından park veya benzeri bir çalışmanın yapılacak olması da kulüp yöneticilerini yeni bir yer arayışı içine sokuyor.

Kulüp başkanı Muharrem Çelik, ANDOFF olarak yer bulma konusunda bir sıkıntı çekmeyeceklerini ileri sürerek, üyelerinin Ankara’nın muhtelif bölgelerinde arsa ve dükkanları olduğunu ve mutlaka kulübe yakışan yeni bir lokali hayata geçireceklerini dile getirdi.

Öte yandan, 23 Nisan Çocuk Bayramı haftasında farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanan kulüp üyeleri hem yarışmak hem de ağaç dikmek için Hasandede’ye gidecekler. 23-24 Nisan tarihlerinde, daha önce ulusal yarış yaptıkları Hasandede’de belediyenin daveti üzerine hem kendi aralarında bir yarış düzenlemek, hem de ANDOFF ormanı için ağaç dikimi gerçekleştirmek üzere Çankırı’ya gidecek olan ANDOFF’un bu etkinliğine sadece yarış araçları dahil edilecek, gezi sınıfı araçlar ise götürülmeyecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top