ANDOFF, duruşunu bozmadı!

Ankaralı Offroad Kulübü (ANDOFF), dün akşam kulüp lokalinde gerçekleştirdiği haftalık çarşamba toplantısında yine Ankaralı yarışçıları bir araya getirdi. TOSFED Kurucu Başkanı Oyman Atabay‘ın da ziyaret ettiği ve kulübün Federasyona karşı aldığı ‘yarış yapmama’ ve ‘yarışmama’ kararları konusu dahil, gündemdeki pek çok sorun ve görüşün karşılıklı olarak görüşüldüğü geceyi sadece Ralli Ajansı izledi.

Atabay’ın, Ankaralı yarışçılara gündemle ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdikten sonra ayrıldığı gece, ilerleyen saatlere kadar yoğun bir katılımla devam etti. ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik başkanlığında olağan toplantısını da yapan ANDOFF yönetim kurulu üyelerinin daha sonra üyelerin arasına katılmalarıyla olağan çarşamba buluşmaları hızını kaybetmeden sürdü.

Ankaralı yarışçılar, bu sezon yarışma konusundaki isteklerini yönetime iletmelerine karşın, kulübün Federasyona karşı duruşuna olan desteklerini yinelediler ve yönetim kurulundan bu konuda karar alınmasını beklediler. Çelik başkanlığındaki yönetim kurulu ise, bu konuda bir karar alamadan toplantısını tamamladı. Başkan Çelik, Ralli Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, konu ile ilgili edinmeleri gereken bir iki ayrıntıyı temin ettikten sonra yönetim olarak yeniden bir araya geleceklerini ve yeni bir karar alabileceklerini belirterek, yönetim kurulunun kararı ve duruşu karşısında desteklerini esirgemeden sürdüren tüm üyelere bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Çelik, “ANDOFF’un bir spor kulübü olduğunu ve siyasete karışmadıklarını” yineleyerek, Ankaralı sporcuların spor yapmaya devam etmeleri konusunda kulüp olarak tüm olanakları değerlendireceklerini ifade etti. Başkan Çelik, ANDOFF’un çatısı altında 16 offroad aracının bulunduğunu da anımsatarak, kulübün ‘yarışmama ve yarış yapmama’ kararının sürmesi halinde bu sezon offroad yarışlarının yapılamayacağını veya çok az katılımlarla rekabete uzak bir ortamda yapılabileceğini ileri sürdü.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top